Specialisti in blaturi.

Blaturi din quartz la prețuri imbatabile!
23.10.2019

Intrucat oferta de materie prima difera in functie de sezonalitate si de la furnizor la furnizor, ArtGranit ofera discounturi speciale si reduceri periodice. Contactati-ne acum pentru a afla cele mai recente oferte sau pentru a va face dumneavoastra o oferta personalizata!

ArtGranit este sursa dumneavoastra de materiale de cea mai buna calitate, provenite direct din natura, ce vor conferi senzatia de lux si rafinament oricarui proiect pe care il veti realiza.

Acest lucru este posibil deoarece lucram direct cu furnizori de materie prima, furnizori de piatra naturala si piatra compozit de provenienta europeana (Italia, Cehia, Germania).

Cererea unei oferte, al unui discount la produsele noastre NU inseamna ca aveti obligatia de a cumpara produsul, si este cu titlu informativ. Pretul si stocul de care dispunem la momentul cererii ofertei se poate modifica ulterior in functie de cerere si disponibilitate.

Pretul mentionat in oferta speciala primita de la noi nu include montaj si transport, acestea fiind calculate la finalizarea comenzii.