BLACK FRIDAY la ArtGranit! Nu rata cele mai mari reduceri!

Blaturi din quartz la prețuri imbatabile!
23.10.2019
Bucătării moderne. Pregătește-te pentru reduceri de până la -50%
18.11.2019

Doborâm prețurile!

Doar în perioada 22 – 29 noiembrie beneficiezi de până la 50% REDUCERI la produsele ArtGranit.

 Îți plac design-urile moderne și îți dorești să îți reamenajezi locuința fără a cheltui sume prea ridicate? BLACK FRIDAY este momentul ideal de a achiziționa produse de calitate pentru casa ta la prețuri spectaculoase.

Art Granit este sursa dumneavoastră de materiale de cea mai bună calitate, provenite direct din natură, ce vor oferi senzația de rafinament oricărui proiect pe care îl veți realiza.

ArtGranit dă startul celor mai mari promoții. Anul acesta ți-am pregătit ceva cu totul special: reduceri mari, prețuri foarte mici. Pregătește-te acum și profită de reduceri senzaționale, de până la -50% la blaturi de bucătărie și baie, precum și la cele mai bune materiale de ceramică, marmură, granit și quartz pentru placări interioare și exterioare.

Produsele de care trebuie să profiți de Black Friday:

  • Până la 50% REDUCERE la plăci de marmură, granit și ceramică.

Ești în căutarea materialului perfect pentru a-l combina cu formele și culorile proiectului tău? Lasă-ne pe noi să îți inspirăm următorul proiect. ArtGranit vă ajută să economosiți o sumă imensă în comparație cu alți comercianți și revânzători, oferindu-vă cele mai competitive prețuri la plăci de marmură, granit și ceramică pentru placări exterioare sau placări interior, dar și alte aplicații diverse.

Ce trebuie sa faci pentru a obține o ofertă pentru placari interioare? Trimite-ne o schiță a blatului dorit în care să specifici cotele și culoarea dorită, iar noi îți trimitem o ofertă personalizată. Oferta va conține măsurători, producere, transport, montaj și 10 ani garanție, pentru că noi garantăm cel mai bun raport calitate preț.

Promoție disponibilă în perioada: 22-29 noiembrie 2019.

 

Oricand poti gasi mai multe detalii despre promotie pe pagina de Facebook.