Slide
Slide

L-V:

09:00 - 18:00

S:

09:00 - 16:00

+40 318 283 400

Sună-ne!

Blat pentru bucătărie Din piatră

  • de la 172 €/m2       de la 10 zile livrare       25 ani garanție

    * Preț fără TVA, nu include serviciile de producție, măsurare, livrare și montaj.

Lasă-ne detalii pentru un calcul personalizat.

Quartz

Combină frumusețea pietrei naturale cu utilitatea și durabilitatea. Acest material nu se zgârie, nu se pătează, rezistă la temperaturi extreme, nu își pierde în timp nuanța inițială și are longevitate. 

Blaturile, pot fi combinate cu lavoare de forme și tipuri diferite, atât cu montaj pe blat, sub blat, dar și la un nivel cu blatul. De asemenea, quartz-ul are o paletă variată de nuanțe și texturi, care se adaptează oricărui tip de amenajare.

Caracteristici:
Dimensiuni

Plăci: Standard - 1400x3050mm, Jumbo - 1600x3250mm.
Pardosea: 300x300mm, 400x400mm, 600x300mm, 600x400mm, 600x600mm.
Grosime plăci
12 mm, 20 mm și 30 mm.
Texturi
Polished, Suede, Volcano.
Aplicabilitate
Quartz-ul este extrem de durabil în bucătării, băi și alte spații interioare expuse la activitate și utilizare constantă.

Lasă-ne detalii pentru un calcul personalizat.
Images

Rezistență sporită

Quartz-ul este un material non poros, rezistent la pete cauzate de cafea, make up, ulei, oțet și alte produse de uz. De asemenea, are o rezistență sporită la acizi, zgârieturi, impacturi, umezeală și temperaturi extreme.

Întreținere ușoară

Întreținerea este ușoară, nu e nevoie decât de o lavetă moale, apă caldă și puțin detergent obișnuit.

Design deosebit

Este fabricat în peste 100 de culori cu diverse dimensiuni, texturi și finisaje.

Suprafețe certificate

Produsele sunt testate și certificate antialergic și antibacterian. 

Garanție

Până la 25 de ani garanție

Granit

Granitul este un material călit de magma vulcanică, ceea ce face ca el să fie cel mai rezistent din lume după diamant. Cu ajutorul granitului putem să facem finisaje de lungă durată care pot să reziste peste 10 ani fără îngrijiri speciale.

Optând pentru o lucrare din granit, investiți în durabilitatea acestuia și oferiți nota masculină și puternică spațiului în care va fi integrat.

Particularitatea care impresionează în selecția plăcilor de granit pentru un proiect este diversitatea texturii sale, aceasta fiind deseori irepetabilă, în special când se optează pentru modele exclusive.

Caracteristici:
Dimensiuni

Plăci: 2050x700; 3000x900; 3000x1900.
Grosime plăci
20 mm și 30 mm.
Texturi
Polished, Flamed.
Aplicabilitate
- Construcții de clădiri și stradale – Ridicarea clădirilor, monumentelor, pavarea străzilor, aleilor, etc.
- Amenajări interioare și exterioare – Pardoseli, blaturi de bucătărie, obiecte sanitare, glafuri, etc.
- Decorațiuni – Sculpturi, pietre ornamentale, elemente decorative, finisaje de lux din plăci de granit.

Lasă-ne detalii pentru un calcul personalizat.
Images

Duritate maximă

Nivelul de duritate este foarte ridicat, astfel piatra respectivă oferă rezistență la zgâriere, uzură și impact mecanic. 

Rezistență

O altă caracteristică remarcantă constă în rezistența crescută la agresiunea factorilor de mediu, raze UV și abraziune. Granitul este extrem de rezistent în fața petelor, agenților corozivi și intemperiilor, plăcile din granit rămân parcă neatinse. Rezistă la temperaturi ridicate, astfel, vasele abia luate de pe foc pot fi puse direct pe blat. 

 

Frumusețe

Granitul permite îmbinări invizibile și este disponibil într-o diversitate de culori irepetabile. Oferă o varietate de dimensiuni și grosimi.

Întreținere ușoară

Întreținerea este ușoară, nu e nevoie decât de o lavetă moale, apă caldă și puțin detergent obișnuit.

Material ecologic

Granitul nu este deloc radioactiv și, prin urmare, este sigur pentru orice lucrare de construcție.

Ceramică

Un material invincibil ce a înglobat avantajele pietrei naturale și a tehnologiilor de ultimă generație. Ceramica îndeplinește toate specificațiile tehnice necesare suprafețelor de înaltă rezistență pentru a materializa orice proiect de design interior și exterior.

Ceramica este materialul ce se reinventează mereu. Este proiectată pentru utilizare într-o varietate de aplicații. Datorită naturii și tehnologiei sale, suprafața din ceramică menține o rezistență excelentă la pete, precum și la razele UV, permițând aplicații atât în interior, cât și în exterior, iar împreună cu opțiunile de format mare oferă posibilități de design nelimitate.

Caracteristici:
Dimensiuni

→ Format mare
Format optim: 260x100cm
Placă format mare: 320x144cm
Format nou pentru culori albe: până la 330x150cm
→ Alte formate
 106x71cm; 142x106cm; 142x142cm; 142x71cm; 142x79cm; 159x142cm; 159x71cm; 71x71cm.
Grosime plăci
0.4 cm; 0.8 cm; 1.2 cm; 2 cm și 3 cm.
Texturi
X-Gloss, Smooth matte, Velvet, Textured matte.
Aplicabilitate
- Spații cu trafic intens, spații comerciale, pardoseli, nu necesită prelucrare adițională.
- Fațade ventilate.
- Rezistența sporită la compresiune îl face un material ideal pentru pasarele, pavele sau alei.
- Blaturi și șorțuri, diverse grosimi, ce permit finisaje exclusiviste.
- Trepte interior și trepte exterior.
- Placare pereți.

Lasă-ne detalii pentru un calcul personalizat.
Images

Rezistență sporită

Rezistă la orice. Extrem de rezistent la zgârieturi, șocuri mecanice, temperaturi extreme, raze UV, pete și produse chimice agresive. 

Întreținere ușoară

Este ușor de întreținut și nu necesită soluții speciale. Ceramica este un material non-poros și, prin urmare, rezistent la pete, mucegai și bacterii. Rezistența la acești factori înseamnă că este ușor de curățat.

Posibilități infinite

Ceramica este adaptabilă și versatilă pentru orice spațiu. Oferă o varietate de dimensiuni și grosimi personalizate pentru a satisface nevoile funcționale și creative ale proiectantului în orice proiect interior sau exterior, indiferent cât de complex este. De asemenea, are o varietate de culori.

 

Design extraordinar

Proiectați-vă bucătăria cu culori atrăgătoare și texturi unice. Ceramica este un material foarte plăcut la atingere și foarte frumos.

Garanție

Până la 25 de ani garanție

Proiectele noastre

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat bucătărie și insulă din quartz Silestone White Storm

Blatul de bucătărie și insula din quartz White Storm, pe lângă faptul că conferă spațiului un stil unic și aerat, mai are și aspecte funcționale uimitoare, precum: rezistență la șocuri termice, rezistență la pete și murdărie, proprietate de autocurățare, sunt igienice şi uşor de întreţinut.

Blatul promite durabilitate, motiv pentru care poate fi folosit fără probleme în bucătăriile în care se gătește intens. Selectarea nuanței și texturei de alb a materialului ne-a permis să obținem o reflectare a luxului și bogăției în această bucătărie.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Image
Image
Image
Image
Image

Blat bucătărie, contrablat și insulă din quartz Silestone Blanco Zeus

Blatul de bucătărie, contrablatul și insula sunt confecționate cu meticulozitate din quartz  Blanco Zeus, într-o nuanță de alb. Această culoare oferă eleganță și nenumărate posibilități de creare a unui design unic și inovativ. Rezistența la pete, temperaturi extreme sau zgârieturi și ușurința în întreținere sunt calități care definesc această lucrare și îi garantează durabilitatea. 

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Image
Image

Blat de bucătărie și insulă din quartz Silestone White Arabesque

Spaţiul în care locuim spune foarte multe despre personalitatea noastră şi ne influenţează activitatea zilnică şi relaţiile cu cei din jur. Un blat de bucătărie creat cu bun gust şi simţ practic ne poate aduce multe beneficii pe termen lung, mai ales dacă alegem sa fim noi proprii noştri designeri.

Blatul de bucătărie și insula din quartz White Arabesque de la Silestone se remarcă prin eleganța inegalabilă și rezistența ce întrece orice așteptări. Avantajele suprafeței realizate din acest material sunt numeroase, pe lângă faptul că nu se zgârie și nu se pătează, este foarte ușor de curățat și de întreținut. 

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat bucătărie, contrablat și insulă din quartz Silestone Desert Silver

În proiectele pe care le creăm, ne place să apelăm la o gamă diversă de materiale, culori și texturi. Printre preferințe se numără quartz-ul, deoarece este un material durabil, de calitate superioară, care promite un design deosebit și rezistent în timp. Acesta rezistă foarte bine la temperatură și umiditate, are o suprafață antibacteriană, este resistent la pete și ușor de curățat.

Lucrările din quartz Desert Silver, de la Silestone sunt complexe, acest model de quartz fiind distribuit în exclusivitate prin Art-Granit. Culoarea gri reprezintă precauția, dar și calmul, este o nuanță ce se integrează cu ușurință în amenajare și care dă senzația de spațiu liniștit în care domnește pacea.

Blatul pentru bucătărie fabricat din Desert Silver, are o structură impresionantă și se încadrează perfect în interioare cu orice design - de la modern, până la vintage. Este un blat superb, care dă o notă de autenticitate mobilierului în stil clasic, în tandem cu care formează o ambianță de clasă. Brâul, de asemenea, confecționat din quartz Desert Silver este unul foarte rezistent și ușor de curățat, oferind un aspect elegant încăperii. 

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Image
Image
Image

Blat bucătărie, contrablat și insulă din quartz Silestone Calacatta Classic

Conceptul amenajării a pornit de la ideea de a avea o bucătărie cât mai minimalistă, dar în același timp să fie și una cu impact.

Quartz-ul Calacatta Classic este dragoste la prima vedere. Clienții au realizat din acest material blatul de bucătărie, brâul și insula. Pe lângă faptul că au un aer foarte modern și sofisticat, lucrările confecționate din acest material mai oferă și următoarele avantaje: sunt extrem de rezistente la solicitări, pete și zgârieturi, sunt igienice şi uşor de întreţinut.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat bucătărie, contrablat și insulă din quartz Silestone Calacatta Gold

Elementele cheie din amenajarea bucătăriei sunt blatul, șorțul și insula realizate din quartz Silestone Calacatta Gold. 

Șorțul este punctul forte al amenajării și practic prima imagine pe care o vede vizitatorul în momentul în care intră în bucătărie. Elegant și prelucrat până la cele mai mici detalii, acesta pur și simplu te fascinează. 

Blatul de bucătărie din Calacatta Gold este o soluție optimă, astfel încât acesta nu este doar frumos, ci și util. Este impermeabil, are o rezistență excelentă la pătare, șocuri, zgârieturi, diverse forme de coroziune cauzate de acizi și, nu în ultimul rând, se curăță foarte ușor. Suprafața lui nu permite mizeriei și microbilor să se acumuleze, rămânând curată și cu aspectul din prima zi, după o lungă perioadă de folosire.

Insula de bucătărie nu este doar un spațiu de servit micul dejun și băut cafeaua. Aceasta încorporează o chiuvetă Integrity în aceeași nuanță cu blatul, având aceleași proprietăți de rezistență ca și blatul de quartz Silestone. Deci, proprietarii nu vor avea grija urmelor de calcar sau murdărie, deoarece aceasta foarte ușor se curăță și se întreține.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Image
Image
Image

Blat de bucătărie din quartz Taurus Black

Un blat de bucătărie din quartz durează o viață. Quartz-ul este cel mai bun și durabil material pe care-l puteți integra în bucătăria dvs. Noi îl mai numim ,,materialul indestructibil.

Blatul realizat din quartz Taurus Black este de cea mai înaltă calitate. El combină calități de funcționalitate și durabilitate, dar nu și în ultimul rînd este un material de lux care vă va impresiona. Materialul respectiv este foarte rezistent, nu se zgîrie și nu se pătează, nu este poros și, respectiv, are un grad scăzut de absorbție, fiind rezistent la substanțe chimice. Nu doar caracteristicile perfecte recomandă quartz-ul Taurus Black - odată ajuns în bucătăria dvs, îi va oferi o ambianță plină de bun-gust și rafinament.

ArtGranit vă oferă un serviciu complex-executăm măsurători, schițe, proiectări, debitări și montaj. Te așteptăm cu drag să profiți profesionalismul specialiștilor noștri!

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Image
Image
Image

Blat de bucătărie și insulă din quartz Noble Supreme White

De mai bine de 10 ani aducem frumosul în locuințele dumneavoastră! Blaturile de bucătărie ArtGranit se disting prin tehnologia modernă de prelucrare și atenția acordată fiecărui detaliu – margini, impermeabilitate, colțuri. Blatul de bucătărie și insula din quartz Noble Supreme White sunt nu doar elemente moderne și stilate în bucătărie, dar și o investiție pe termen lung în calitate și durabilitate.

Rezistență, frumusețe și originalitate – toate într-un singur material! Noble Supreme White este pentru cei care aleg paleta de nuanțe deschise în locuința lor. Unul dintre avantajele principale este că poate fi combinat ușor și cu alte culori. Materia primă de calitate superioară este prelucrată prin tehnologii de ultimă generație, fiind obținut un compozit de quartz în conformitate cu cele mai înalte standarde Europene.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat de bucătărie și insulă din quartz Noble Ivory White

Știți care este secretul unui blat de bucătărie stilat și practic? Art-Granit  - compania cu o abordare unică, inovațională și personalizată. Noi te putem ajuta să dai formă viselor tale!

Primul și cel mai important scop al echipei Art-Granit este să oferim clienților noștri calitate. Să știm că am creat un produs care le va servi pentru mult timp și care își va păstra aspectul neschimbat.

Blatul de bucătărie și insula din quartz Noble Ivory White  inspiră originalitate, rafinament și eleganță. Datorită echipei noastre operative și talentate am creat un blat impecabil, dintr-un material fin, calitativ și o culoare care se combină perfect cu interiorul bucătăriei.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat de bucătărie și contrablat din quartz Pearl Delta

Știți ce ne place cel mai mult în profesia noastră? Anume momentul cela cînd vă surprindem plăcut cu rezultatul obținut. De această dată dorim să vă prezentăm un blat bucătărie cu brîu.

Bucătăria este mai mult decît spațiul unde se gătește. Este locul unde se unește întreaga familie pentru a împărtăși experiențe și emoții. Am ales să amenajăm nucleul locuinței cu un blat bucătărie și brîu realizate din quartz Pearl Delta.

Elementele ce caracterizează această lucrare sunt design inedit, calitate, stil și atenție la detalii. Echipa Art-Granit a ales cu minuțiozitate fiecare element pentru a crea, în ansamblu, un blat impecabil. Iar, lucrurile făcute minuțios și atent cu siguranță nu vor dezamăgi așteptările.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat bucatarie quartz Noble Athos Brown

Blatul pentru bucătărie fabricat din quartz Noble Athos Brown, de nuanță maro, de la Technistone, are o structură impresionantă și se încadrează perfect în interioare cu orice design - de la modern, până la vintage. Prin culoarea sa intensă și textură, acest blat se va combina perfect cu nuanțe de negru, roșu, gri, alb, galben, precum și cu opțiuni pastelate. Este un blat superb, care dă o notă de autenticitate mobilierului în stil clasic, în tandem cu care formează o ambianță de clasă. 

Rezistența la pete, șoc termic sau zgârâieturi și ușurința în întreținere sunt calități care recomandă acest blat și îi garantează durabilitatea. Este de remarcat execuția profilului cantului, frumusețea suprafeței materialului, montajul realizat cu pricepere de echipa noastră.

Ne face plăcere să prezentăm lucrările Art-Granit expuse în locuințele clienților noștri, aceasta fiind una din ele.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat bucatarie quartz Noble Imperial Grey

Blatul de bucătărie din quartz Noble Imperial Grey de nuanță gri, de la Technistone este o lucrare complexă, acest model de quartz fiind distribuit în exclusivitate prin Art-Granit. 

Este o lucrare de referință, un blat de quartz elegant, care completează cu succes mobilierul de bucătărie în stil contemporan. De remarcat calitatea îmbinărilor între piese, frumusețea profilului blatului, montajul realizat cu acuratețe de echipa noastră.

Este un model realizat la comandă, oferta asigurând clientului nostru servicii complete: măsurări, transport și montaj.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Blat de bucatarie din quartz Starlight white

Blatul de bucătărie din quartz Starlight White de la Technistone impresionează prin nuanța de alb și textură, fiind cu adevărat o piesă șic. Selectarea acestei culori a materialului ne-a permis să obținem o reflectare a luxului și bogăției în această bucătărie.
Chiuveta, care este la fel fabricată din quartz Starlight White, îmbinată monolit cu suprafața blatului, precum și zona de lucru și echipamentele tehnice sunt elemente care dau un plus de funcționalitate, igienă și ușurință în întreținere. 
Dintre opțiunile de quartz propuse, clientul a optat pentru aglomeratul ceh Technistone. Începând cu 1992, Technistone produce piatră de quartz de înaltă calitate, disponibilă în varietatea paletelor de culori. Datorită indicatorilor de calitate, produsele acestui brand european sunt ușor de recunoscut pe piața din Chișinău.

De remarcat: execuția profilului cantului și a chiuvetei, frumusețea suprafeței materialului, montajul realizat cu pricepere de echipa noastră.

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Proiect anterior
Următorul proiect
Image

298 de nuanțe în stoc. Care este a blatului tău?

Solicită consiliere

Recenzii

Vasile

Produse de o calitate superioară. Personal amabil și profesionist. Recomand cu drag.

Image Image

Victoria

Diverse tipuri de piatră, consultanții bravo au explicat ce și unde se potrivește. A durat până a fost fabricat, dar se merită de așteptat. Montat calitativ.

Image Image
Anterior
Următorul
image

Consiliere gratuită

Ai dubii la tipul de piatră potrivit proiectului tău?

Personalul calificat vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere din perspectiva raportului preț-calitate, dar și a aspectului funcțional  de uz și întreținere.

Solicită părerea expertului, noi îți oferim informații cu privire la cele mai avantajoase oferte, tipul de material corespunzător lucrării solicitate, executat în conformitate cu cerințele proiectului tău.

 

  • Realizăm proiecte personalizate. Selecție individuală a materialelor.
  • Livrare în orice punct al țării. Asigurăm instalare și montare.
  • Calcul gratuit al proiectului. Măsurare cu Proliner.
  • Recomandări de întreținere. Garanție asigurată.