Silestone: inovăm pentru a te inspira

Art Granit e despre dezvoltare și performanță, din acest motiv acum puteți găsi cele mai noi modele pentru interior, cu o estetică exclusivistă și rezistență la orice impact extern. Indiferent de complexitate, Silestone oferă o varietate de dimensiuni standard, dimensiuni și grosimi personalizate pentru a satisface nevoile funcționale și creative ale proiectantului în orice proiect interior

 

Aplicabil și versatil în orice spațiu

Blat pentru bucătărie Silestone Ethereal Dusk. Rezistent la acizi, zgârieturi și impacturi.

Nu se pătează cu nici o substanță din bucătărie, nu necesită întreținere și nu se deteriorează. Garanție 25 de ani.

Blat pentru baie Silestone Faro White.

Oferă un design deosebit.  Este o suprafață rezistentă la machiaj, zgârieturi și multe alte produse de zi cu zi.

Avantajele Silestone:

  • Rezistență sporită. Este rezistent la acizi, zgârieturi și impacturi. Rezistență ridicată la impact a Silestone permite manipularea obiectelor dure (oale, tigăi, tăvi etc.) cu toată liniștea. Silestone este o suprafață neporoasă care este foarte rezistentă la petele de cafea, vin, suc de lămâie, ulei, oțet, machiaj și multe alte produse de zi cu zi.
  • Design deosebit. Oferă o gamă nelimitată de culori și texturi. Este fabricat în peste 100 de culori cu diverse dimensiuni, texturi și finisaje.
  • Întreținere ușoară. Silestone necesită îngrijire minimă și se întreține foarte ușor, are rezistență sporită la pete și zgârieturi și o rată scăzută de absorbție a lichidelor. 19

 

Vă așteptăm cu drag în Showroom pentru a alege împreună varianta cea mai potrivită pentru interiorul tău. Chișinău, Grigore Vieru 19.

Înapoi la listă