ULTIMELE REALIZARI

O varietate de realizari caracterizeaza compania noastra de-a lungul timpului: de la o companie infiintata in Republica Moldova care se ocupa cu productia blaturi din piatra si a ramelor de tablou, la dominarea pietei de prelucrare a pietrei si de decoratiuni interioare de lux din Republica Moldova si avantul catre piata Romaniei. De-a lungul celor peste 10 ani, am vazut multe lansari de produse, un flux continuu de inovatii si expansiuni continue prin cresteri si achizitii organice. In acest timp, managementul si angajatii atat din Romania, cat si din Republica Moldova au contribuit la succesul nostru, care este marcat de numeroase premii si excelente clasamente ale unor terte parti.
Blat de bucatarie cu plinta anti-strop si blat de insula din quartz compozit Technistone, culoarea Harmonia Siera, executat din placa de 20mm fara ingrosarea cantului aparent la 40mm, profil de cant prelucrat cu model clasic tip bizot si chiuveta sototop.
Blat de bucatarie din quartz compozit Technistone, culoarea Starlight Brown, executat din placa de 20mm fara ingrosare, profil de cant tip bizot, chiuveta cu montaj sottotop/ undermount si plinta perimetrala. Sustinerea cu lemn a partii care iese in consola s-a facut in acest fel doar provizoriu pana la sosirea picioarelor ornamentale.
Blat de bucatarie din quartz compozit Technistone, culoarea Crystal Absolute White, executat din placa de 20mm cu ingrosare la 40mm, profil de cant tip bizot, chiuveta executata dinacelasi material si plinta perimetrala.
Iesi din tipare cu chiuvetele personalizate Art Granit România. Putem satisface si cele mai ridicate cerinte in materie de design. Fiind produse pe comanda, pretul se comunica in baza unui proiect. Solicita o oferta acum!
Blat de bucatarie din quartz compozit Technistone, culoarea Noble Areti Bianco, executat din placa de 20mm cu ingrosare la 40mm, profil de cant tip bizot, chiuveta executata dinacelasi material si plinta perimetrala.
Blat de bucatarie si placare de perete din quartz compozit Technistone, culoarea Noble Pietra Grey, executat din placa de 20mm cu ingrosare la 40mm, profil de cant tip bizot si chiuveta cu montaj sottotop/ undermount.

Pentru a ne asigura de succesul fiecarui proiect in parte, am dezvoltat de-a lungul timpului un proces bine pus la punct, prin care trecem cu fiecare client:

  1. Conexiunea. Intrati in legatura cu noi. Spuneti-ne povestea dumneavoastra. Va vom spune mai multe despre noi.
  2. Meeting-ul initial. Vorbim despre proiectul dumneavoastra, buget, termene de executie si procesul prin care va trebui sa trecem. Discutam despre viziunea dvs., practicalitati si asteptarile tuturor participantilor la proiect.
  3. Propunerea. Va trimitem o propunere care descrie proiectul in amanunt si detaliaza pretul noastru de proiectare. Odata ce primim okay-ul de la dvs., incepem sa lucram la realizarea viziunii dumneavoastra.
  4. Design-ul. Aici inspiratia devine realitate. Ne familiarizam cu ce va place si ce nu. Invatam preferintele si stilul dvs. de viata. Cu acestea, cream un concept de design complet si le punem toate la un loc.
  5. Prezentarea. Va prezentam viziunea cea mare pentru noul dvs. spatiu. Decideti ce va place si trecem la pasul urmator.
  6. Executia. Cu proiectul final aprobat, incepem sa facem comenzi si urmarim progresul, tinandu-va la curent. Cele alese de dvs. sunt expediate, primite in depozitul nostru, verificate si trimise la locatie.
  7. Instalarea si dezvelirea finala. Coordonam o zi sau doua, cand/daca sunteti departe de casa si ne asiguram ca instalarea elementelor alese de dumneavoastra se face dupa standardele noastre. Astfel, la intoarcere dumnevoastra va puteti bucura de noul dvs. spatiu, asa cum vi l-ati imaginat.