Slide
Slide

L-V:

09:00 - 18:00

S:

09:00 - 16:00

+40 318 283 400

Sună-ne!

Lavoare și Chiuvete Din piatră

  • de la 158 €/m2       de la 10 zile livrare       25 ani garanție

    * Preț fără TVA, nu include serviciile de producție, măsurare, livrare și montaj.

Lasă-ne detalii pentru un calcul personalizat.

Quartz

Alege unul dintre chiuvetele și lavoarele potrivite proiectului tău: Integrity sau cele handmade. Chiuvetele/Lavoarele Integrity pot fi combinate în funcție de nuanța blatului, potrivite în aceeași culoare cu blatul sau în contrast, la alegere.

Un produs unic marca Cosentino, vine în diverse dimensiuni și adâncimi, perfect gândite în dependență de aspectele funcționale. Spre exemplu, pentru bucătărie vă recomandăm să optați pentru modelul Integrity Due XL, deoarece încape și tava de la cuptor. Pentru băi potrivite sunt oricare dintre modelele Integrity în dependență de necesitățile dvs.

Un alt motiv de a alege Integrity este că are aceleași proprietăți de rezistență ca și blatul de quartz Silestone, nu veți avea grija urmelor de calcar sau murdărie, foarte ușor se curăță și se întreține.

Gama de culori disponibile este potrivit paletei de nuanțe a quartz-ului Silestone.

Integrity are 3 opțiuni de montare: pe blat, sub blat și la un nivel cu blatul.

Întreaga gamă de chiuvete/lavoare Silestone poate fi accesată aici (link lavoare).

Lasă-ne detalii pentru un calcul personalizat.
Images

Rezistență sporită

Rezistență maximală: la impact,  zgârieturi, pete și acizi

Întreținere ușoară

Întreținerea este ușoară, nu e nevoie decât de o lavetă moale, apă caldă și puțin detergent obișnuit. În exploatare fără murdărie și mirosuri neplăcute.

Design deosebit

Chiuvetele Integrity vă permit să alegeți dintr-o gamă largă de forme, dimensiuni, culori și finisaje pentru a le combina cu blatul dumneavoastră, oferind continuitate vizuală în bucătărie.

Garanție

Vă oferim o garanție de până la 25 de ani.

Ceramică

Chiuvetele și lavoarele handmade sunt alegerea perfectă pentru cei ce-și doresc dimensiuni personalizate, același tip de piatră ca și blatul, sau design inedit de scurgeri.

Puteți opta pentru una dintre cele 3 tipuri de scurgere: verticală, pe centru, centrat pe centru cu fundul din 4 detalii.

Chiuvetele handmade pot fi aplicate sub blat fie la 45 grade fie la 90 grade în dependență de materialul solicitat pentru blat, astfel încât blatul nu va avea îmbinări vizibile și va oferi suprafeței o continuitate vizuală.

Lavoarele handmade pot fi realizate din ceramică, granit (doar chiuvete bucătărie), quartz și marmură.

Lasă-ne detalii pentru un calcul personalizat.
Images

Rezistență sporită

Rezistență maximală: la impact, zgârieturi, pete și acizi

Întreținere ușoară

Este ușor de întreținut și nu necesită soluții speciale. Ceramica este un material non-poros și, prin urmare, rezistent la pete, mucegai și bacterii. Rezistența la acești factori înseamnă că este ușor de curățat.

Material ecologic

Ceramica este un material cu respect maxim atât pentru oameni, cât și pentru mediu. Este complet inert, nu conține rășini sau derivați din petrol.

Design extraordinar

Chiuvetele handmade din ceramică vă permit să alegeți dintr-o gamă largă de forme, dimensiuni, culori și finisaje pentru a le combina cu blatul dumneavoastră, oferind continuitate vizuală în bucătărie.

Proiectele noastre

Image
Image
Image

Lavoar din quartz Crystal Belgium

Blocul de spații comerciale din strada Pușkin a reprezentat o lucrare de proporții pentru compania Art-Granit și urmează a fi, timp îndelungat, inclusiv una dintre cărțile noastre de vizită. 

O implicare în stilistica acestui bloc – o lucrare de care suntem mândri, sunt băile. În aceste spații, vedeta este quartz-ul. Chiuvetele din quartz Crystal Belgium, completează identitatea designului, iar comoditatea utilizării lor le transformă în opțiunea perfectă. 

Preț pentru MATERIA PRIMĂ!

Solicitați o ofertă!
Proiect anterior
Următorul proiect
Image

298 de nuanțe în stoc. Care este a proiectului tău?

Solicită consiliere

Recenzii

Anna

O echipă minunată, atenți și profesioniști și rezultatul e pe măsură. Mulțumim! A fost o plăcere să colaborez cu ARTGRANIT. Recomand din tot sufletul!

Image Image

Vlad

Recomand. Compania îți oferă consultanță și sprijin pe întreg procesul de realizare a proiectului. Vă mulțumesc pentru ajutorul și lucrarea finalizată.

Image Image
Anterior
Următorul
image

Consiliere gratuită

Ai dubii la tipul de piatră potrivit proiectului tău?

Personalul calificat vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere din perspectiva raportului preț-calitate, dar și a aspectului funcțional  de uz și întreținere.

Solicită părerea expertului, noi îți oferim informații cu privire la cele mai avantajoase oferte, tipul de material corespunzător lucrării solicitate, executat în conformitate cu cerințele proiectului tău.

 

  • Realizăm proiecte personalizate. Selecție individuală a materialelor.
  • Livrare în orice punct al țării. Asigurăm instalare și montare.
  • Calcul gratuit al proiectului. Măsurare cu Proliner.
  • Recomandări de întreținere. Garanție asigurată.