Ce facem noi? Prin ce suntem diferiti? Multimea de oferte de piatra nu ti-a lăsat nimic de ales, dar iti vom împărtăşi noi din puţinul pe care îl avem: Secretul cu ajutorul căruia poţi face un blat de bucatarie de invidiat.
Distutam la telefon pentru a oferi cat mai multe informatii despre tipul de material: ceramica, cuartz, piatra sinteterizata, marmura, granit care va fi ales. Va invitam in Showroom pentru a arata mostrele la toate tipurile de material.
Comunicam pentru a stabili detaliile despre elementele care vor complecta bijuteria de blat. Ne informam si recomandam cu ce va dota: chiuveta, aragaz, plita, hota, baterie, prize. Toate acestea influenteaza productia blatului din cele mai rezistente materiale.
Introducem toate dimensiunile si elementele care vor fi in ansamblu cu splendoarea de blat si calculam pretul materialului si lucrarilor. Modificam in functie de dorintele tale si luam in calcul cerintele tehnice necesare.
Stabilim impreuna pozitia elementelor ce vor fi incorporate. Aflam toate amplasarile pentru debitarea de prize, gauri de baterii, intrerupatoare de curent, colturi de forme diferite de cele dreptunghiulare.
Transmitem spre aprobare contractul si oferta de pret. Pot fi acceptate atat pe mail cat si prin semnatura olografica. Agentul nostru de vanzari se deplaseaza la locul de montare a pietrei de cuart sau a ceramicii, in caza de necesitate.
Imediat transmitem informatia catre departamentul de logistica, care are grija sa stabileasca data si ora cand se pot lua masuratorile exacte. Acestea se fac numai pe numai cand corpurile de mobila sunt montate in boloboc si nu se mai misca.
Venim cu cel mai sofisticat aparat de luat masuri din cele existente la ziua de azi. Un Proliner operat de inginerul cu cea mai buna pregatire in domeniul prelucrarii pietrei. El stie sa ia masuri si sa recomande cum se pot imbina mai bine cele dorite.
Debitam elementele din placi, si le polisam in fabrica. Folosim masini noi de ultima generatie pentru o mare precizie. Imbinam elementele taiate pentru o premontare. Montam chiuveta, bateria, contrablatul si o izolam cu silicon, daca au fost transmise.
Transportam blatul in conditii specializate pentru a nu fractura. Venim la tine cu echipa de montatori profesionisti pentru a pune pe pozitii elementele blatului. Ridicam la etaj toate piesele. Lipim blaturile adiacente.
Verificam planeitatea pentru blaturile din mai multe elemente. Alaturam blaturile adiacente si le aliniem pe verticala. Lipim blaturile adiacente cu un adeziv special. Izolam suprafata de lipit de restul blatului cu benzi adezive care se scot ulterior.
Nu uitam sa aflam opinia despre lucrarea facuta si luind in calcul toate laudele si multumirile intocmim un Proces-Verbal de predare-primire a lucrarilor si materialelor, unde poti indica toate parerile.
Asteptam cu drag un comentariu sau orice sugestie atat pe site cat si pe paginile din retelele de socializare. Iti ramanem profund recunascatori pentru conlucrare si asteptam sa fim recomndati si prietenilor.