Bai moderne. Până la 40% REDUCERE la blaturile de baie.

Bucătării moderne. Pregătește-te pentru reduceri de până la -50%
18.11.2019

Bai moderne cu ArtGranit.

Alegerea unui blat pentru baie implică o atenție sporită la materialul ales, ușurința întreținerii, bugetul disponibil și stilul dorit.

Alegerea materialului se poate face în funcție de materialul folosit și punctele forte ale acestuia. ArtGranit vă poate oferi sprijin, atât în faza de consultanță, cât și de proiectare.

blat de baie pentru bucatarii moderne

Fie că alegeți blaturile din granit, marmură sau quartz, acestea vor conferi băii dvs. o imagine elegantă și vor da un plus de valoare locuinței.

Dintre toate materialele sintetice, conglomeratul de cuarț este cel mai optim și practic pentru decorarea diferitelor spații. Blaturi de baruri, suprafețe de bucătărie, pervazuri și, bineînțeles, băi – această piatră de cuartz  poate înnobila aproape orice interior.

Produsele din cuarț sunt bune prin faptul că pot fi făcute întotdeauna la comandă în Bucuresti și în alte orașe. Comanda blaturilor de cuarț în baie se face pe site sau la telefon apeland la unul dintre agentii de vanzari , care vor tine cont de toate dorințele individuale, oferind gamă largă de nuanțe și texturi.

Ce trebuie sa faci pentru a obține o ofertă pentru bai moderne? Trimite-ne o schiță a blatului dorit în care să specifici cotele și culoarea dorită, iar noi îți trimitem o ofertă personalizată. Oferta va conține măsurători, producere, transport, montaj și 10 ani garanție, pentru că noi garantăm cel mai bun raport calitate preț.