Fațade ventilate

Fațadele ventilate sunt soluții inovatoare și eficiente pentru acoperirea exterioară a clădirilor, oferind o serie de avantaje semnificative. Aceste sisteme constau dintr-o structură metalică solidă, straturi de izolare și materiale de placare variate precum Dekton, Granit, Ceramică, sau Travertin.

Avantajele Fațadelor Ventilate:

1. Izolare Termică și Fonică: Fațadele ventilate asigură o izolare termică și fonică excelentă, menținând temperatura interioară stabilă și reducând zgomotul exterior. Acestea contribuie la eficiența energetică a clădirii, ceea ce se traduce în costuri mai mici pentru încălzire și răcire.

2. Protecție împotriva Factorilor Externi: Materialele de placare utilizate în fațadele ventilate sunt extrem de rezistente la vânt, ploaie, radiații solare și alte condiții meteorologice dure. Acest lucru garantează o protecție pe termen lung și durabilitate excepțională.

3. Prevenirea Condensului și a Mucegaiului: Datorită ventilației naturale a pereților, fațadele ventilate previn formarea condensului și a mucegaiului, asigurând un mediu sănătos și confortabil în interiorul clădirii.

4. Flexibilitate și Personalizare: Fațadele ventilate sunt ușor de adaptat la diverse preferințe estetice și necesități ale proiectului. Cu o gamă largă de materiale și finisaje disponibile, poți crea un design unic și atractiv pentru orice tip de clădire, fie ea rezidențială sau comercială.

5. Întreținere Simplă: Datorită materialelor de înaltă calitate și a structurii lor, fațadele ventilate necesită întreținere minimă, păstrându-și aspectul impecabil și funcționalitatea pentru mulți ani.

Granit

Alege una dintre opțiuni: fațadă ventilată fără termosistem și fațadă ventilată cu termosistem. Costurile se calculează pe metru pătrat pe manoperă și include structura metalică și costul pietrei alese (preț variabil în funcție de model, dimensiune și grosime). Garanție de la 10 ani.

Dekton

Poți alege între fațadă ventilată fără termositem formată din structură metalică și piatră, și fațadă ventilată cu termosistem formată din structură metalică și termosistem. În funcție de tipul de material, propunem unul dintre cele două tipuri de fixare: prin lipire sau fixare mecanică. Garanție de la 10 ani.

Ceramică

Costurile se calculează pe metru mătrat. Manopera include structura metalică și costul pietrei alese (preț variabil în funcție de model, dimensiune și grosime). În funcție de materialul ales, propunem unul dintre cele două tipuri de fixare: prin lipire sau fixare mecanică. Garanție de la 10 ani.