Fațade ventilate

Vrei un aspect cât mai atractiv și practic pentru exteriorul locuinței tale? Alege sistemul de fațadă ventilată din Dekton, piatră naturală sau piatră porțelanată. Oferim două tipuri de fațade, cu și fără termoizolare. Soluții complete de la structură metalică, la piatră debitată pentru montare mecanică sau prin lipire. Alege varianta potrivită proiectului tău.
Principalele avantaje ale unui sistem de fațadă ventilată:
1. EFICIENȚĂ ENERGETICĂ - Materialele performante folosite în sistemele de fațade ventilate permit asigurarea unui micro-climat stabil în interiorul clădirii și a unui consum minim de energie.
2. IZOLARE FONICĂ - Acest tip de fațadă menține o distanță suficientă între pereți și stratul ei exterior, astfel încât presiunea sonoră să fie deviată și zgomotul să devină insesizabil la interior.
3. ECONOMII - Fațadele ventilate nu necesită reparaţii pe tot parcursul folosirii.

Granit

Alege una dintre opțiuni: fațadă ventilată fără termosistem și fațadă ventilată cu termosistem. Costurile se calculează pe metru pătrat pe manoperă și include structura metalică și costul pietrei alese (preț variabil în funcție de model, dimensiune și grosime). Garanție de la 10 ani.

Dekton

Poți alege între fațadă ventilată fără termositem formată din structură metalică și piatră, și fațadă ventilată cu termosistem formată din structură metalică și termosistem. În funcție de tipul de material, propunem unul dintre cele două tipuri de fixare: prin lipire sau fixare mecanică. Garanție de la 10 ani.

Ceramică

Costurile se calculează pe metru mătrat. Manopera include structura metalică și costul pietrei alese (preț variabil în funcție de model, dimensiune și grosime). În funcție de materialul ales, propunem unul dintre cele două tipuri de fixare: prin lipire sau fixare mecanică. Garanție de la 10 ani.