Blaturi din piatră naturală

Cum lucrăm 

Dotări de ultimă generație și muncitori calificați

Investim continuu în formarea profesională a muncitorilor noștri care își dezvoltă continuu abilitățile. Doar așa putem să asigurăm calitate și să îndeplinim la milimetru cerințele clienților noștri.

Punctele noastre de lucru sunt dotate cu echipamente aduse din Italia care satisfac toate standardele internaționale de calitate.

Unde ne găsești

Avem din 2014 o fabrică în București cu toate dotările necesare și suntem pregătiți să onorăm comenzi din orice colț al țării.

Ce poți să comanzi de la noi

 

Galerie

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală

Partenerii noștri

Suntem reprezentanții oficiali al unor companii de talie internațională, care ne sunt parteneri exclusivi și aduc valoare adăugată produselor noastre.

Lemon Design Euphoria Mobexpert Dekton Silestone Technistone Lapitec ABK (Materia slabs) Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor