Blaturi din piatră naturală

Un deceniu de profesionalism

 

            Afacerea noastră pune accent pe proiectare, pe producția și distribuția de soluții decorative și arhitecturale pentru o lume a designului și arhitecturii. Procesăm piatră naturală și compozit de mai bine 10 ani, timp în care am fost în permanență provocați de arhitecți și designeri.

            Suntem partener oficial al grupului internațional Cosentino și distribuitor al brandurilor Silestone și Dekton. Din  primele zile de activitate, cu perseverență și în mod constant, am diversificat gama de produse din portofoliul Art Granit pentru a corespunde celor mai înalte standarde de calitate și pentru a genera noi tendințe pe piață. Grație acestor principii, compania a devenit lider pe piață și continuă să fie un exemplu de inovație și soluții tehnologice în prelucrarea și procesarea pietrei. 

            Realizăm produse custom-made din piatră naturală, piatră compozit și piatră ultracompact. Avem două hale de producție, două depozite cu capacitate de 30.000 m2 de materie primă pe stoc, patru showroom-uri și o rețea de parteneri distribuitori cu acoperire internațională. Dăm naștere unor produse de top care oferă soluții durabile, inovatoare și funcționale atât pentru proiecte rezidențiale, cât și pentru spațiile publice.

Столешницы из натурального камня Молдова

Livrăm blaturi, placări, pavări, elemente de mobilier și mese pentru proiecte rezidențiale. Un mare secret de nișă: calibrul și profesionalismul unui procesator de piatră pot fi ușor identificate în baza unui singur produs - blatul de bucătărie. E unul dintre cele mai grele produse de realizat, cu îmbinări la 45 grade, chiuvetă la un nivel cu blatul și aragaz încorporat cu diverse tipuri de finisaje, suspendări, forme curbe și fără îmbinări. Adevărată măiestrie. O lucrare care încă necesită mâna omului în procesul de creare. Frumusețea blatului cere perfecțiune la fiecare etapă: selecția materialului, prelucrarea și montajul. 

Printre produsele noastre de interior se numără:
• 
Blaturi pentru bucătărie 
• Blaturi pentru baie 
• Blaturi pentru restaurant și bar 
• Glafuri din piatră naturală 
• Pardoseli placate 
• Pereți placați cu piatră în interior 
• Trepte și contratrepte

Succesul unui proiect depinde în mare măsură de corectitudinea materialului ales în funcție de tipul de lucrare. E necesar, pe de o parte, să ținem cont de proprietățile materiei prime, greutatea, grosimea, capacitatea de flexiune, rezistența mecanică, nivelul de porozitate, rezistența la abraziune și compoziția în cazul pietrelor tehnologizate. Pe de altă parte, este important să ținem cont de aspectele funcționale ale spațiului și particularitățile proiectului. Sinergia acestora naște perfecțiune. 

Cunoaștem esența fiecărui material cu care lucrăm. Dacă e piatra naturală, atunci ținem cont de zona de origine, de gradul de maturitate, de timpul când a fost extrasă. Analizăm compoziția moleculară a pietrei tehnologizate, coraportul dintre materialele folosite, tipul și calitatea adezivilor, certificatele de inofensivitate și standardele de calitate. Aceste informații ne permit să realizăm proiecte comerciale sigure. Oferim diverse tipuri de servicii, de la distribuția materiei prime, proiectare și procesare, până la livrare și montaj.

Printre proiectele noastre se numără blocuri de locuințe cu fațade ventilate din piatră naturală sau ceramică, placări fațade, recepții, tejghele de baruri pentru hoteluri și HoReCa, trepte, pasarele și terase. Succesul proiectelor și felul în care se vor manifesta depinde, în primul rând de materia primă aleasă. În acest sens, noi am adoptat o filosofie: investim ca să economisim. De aceea, suntem în permanență în căutarea noilor soluții și a ultimelor tendințe în lumea pietrei.

Printre produsele noastre de exterior se numără:
• 
Pavaje exterioare
• Pereți placați cu piatră în exterior
• Fațade ventilate
• Trepte și contratrepte

Avantajele noastre

Producție proprie.

Experiență de peste 10 ani

Garanție 5-10 ani

Promptitudine

Calitate superioară

Importator oficial

 

Partenerii noștri

Suntem reprezentanții oficiali al unor companii de talie internațională - parteneri exclusivi care aduc valoare produselor noastre.

 

 

Avantajele noastre
Blaturi din piatră naturală
Producere proprie
Blaturi din piatră naturală
Experiență de 10 ani
Blaturi din piatră naturală
Garanție 5-10 ani
Blaturi din piatră naturală
Promptitudine
Blaturi din piatră naturală
Calitate superioară
Blaturi din piatră naturală
Importator oficial

Partenerii noștri

Suntem reprezentanții oficiali al unor companii de talie internațională, care ne sunt parteneri exclusivi și aduc valoare adăugată produselor noastre.

Lemon Design Euphoria Mobexpert Dekton Silestone Technistone Lapitec ABK (Materia slabs) Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor