Blaturi din piatră naturală Descoperiți Noul Produs Premium de la Art Granit – Mese cu Blat din Marmură!
Descoperiți Noul Produs Premium de la Art Granit – Mese cu Blat din Marmură!

Cu o pasiune pentru inovație și o experiență îndelungată în industrie, Art Granit prezintă cu mândrie cea mai recentă creație a sa: mesele personalizate cu blat din marmură. Acest nou produs premium a fost dezvoltat pentru a aduce un suflu nou în sfera mobilierului, transformând mesele obișnuite în veritabile opere de artă, ce îmbină cu eleganță formele inovatoare, dimensiunile ergonomice și materialele de cea mai înaltă calitate.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Descoperă finisajele inovative pentru MARMURĂ și GRANIT
Descoperă finisajele inovative pentru MARMURĂ și GRANIT

Bucurați-vă de posibilitățile de personalizare pentru suprafețele din granit și marmură. Pentru a explora varietatea de finisaje, cum sunt realizate și pentru ce necesități pot fi aplicate - continuați să citiți!

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Descoperă Dekton - soluția perfectă pentru amenajări interioare și exterioare
Descoperă Dekton - soluția perfectă pentru amenajări interioare și exterioare

Probabil ne-ai auzit vorbind de Dekton și ai văzut proiecte realizate cu acest material extrem de rezistent și care se regăsește în nenumărate culori și dimensiuni potrivite pentru orice proiect. Dar ce este el exact și în ce spații poate fi folosit? În rândurile ce urmează, îți oferim toate informațiile necesare pentru a înțelege ce este Dektonul, pentru ce este potrivit și unde poate fi folosit.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Interviu cu Marcel Vutcariov, CEO Art Granit
Interviu cu Marcel Vutcariov, CEO Art Granit

Partener oficial al grupului internațional Cosentino si distribuitor al brandurilor Silestone si Dekton, ArtGranit este un furnizor de materiale pentru amenajarile interioare, de la piatra naturala si compozit, pana la piatra ultracompact. Gama de produse a brandului este una diversa si corespunde celor mai inalte standarde de calitate. Cu doua hale de productie, doua depozite cu capacitate de 30.000 m2, patru showroom-uri si o retea de parteneri distribuitori cu acoperire internationala, ArtGranit redefineste calitatea si designul în domeniul amenajarilor interioare.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Modă și design interior – Cindy Crawford și campania Tops on Top
Modă și design interior – Cindy Crawford și campania Tops on Top

Campania „Tops on Top” începe cu unul dintre cele mai cunoscute și apreciate Top Modele din lume. În mod surprinzător, Cindy Crawford este o persoană simplă și sobră, însă secretul succesului ei este simplu și seamănă foarte mult cu valorile Cosentino: o relație puternică de familie, pasiune pentru muncă și modestie

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Curs introductiv pentru viitorii designeri AB + Partners
Curs introductiv pentru viitorii designeri AB + Partners

Am fost provocați de Biroul de Arhitectură și Design AB + Partners, ca să instruim viitorii designeri în tot ce înseamnă produsele Art Granit. Am fost compleșiți de această propunere și împreună cu Olesea Mihalachi, director showroom, am pregătit pentru ei o prezentare complexă despre tot ce înseamnă Art Granit Group.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Rafinamentul și eleganța marmurei
Rafinamentul și eleganța marmurei

Cu toții știm că unul dintre cele mai utilizate materiale de construcții din istorie este piatra naturală.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Cum îngrijesc treptele și pavajul din granit pe timp de iarnă?
Cum îngrijesc treptele și pavajul din granit pe timp de iarnă?

După cum bine știți, iarna aduce cu sine atât atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă, cât și ghețuș, zăpadă și temperaturi reci. Trotuarele și pavajul se pot transforma ușor într-o porțiune de drum cu risc înalt de alunecare și cădere atunci când nu sunt întreținute și pregătite corect.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Cum îți protejezi blatul de provocarea sărbătorilor de iarnă
Cum îți protejezi blatul de provocarea sărbătorilor de iarnă

Perioada sărbătorilor de iarnă poate fi într-adevăr „cea mai frumoasă perioadă a anului”. Este anotimpul întâlnirilor cu familia, cu prietenii, cu oamenii dragi sufletului.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Iarna - anotimpul perfect pentru lucrările de interior
Iarna - anotimpul perfect pentru lucrările de interior

Pe lângă momentele magice care sunt iarna, unii preferă să dedice această perioadă a anului pentru reîmprospătarea sau reparația locuinței. Și au dreptate! Orice locuință, oricât de bine ar fi construită, mai devreme sau mai târziu, are nevoie de lucrări de renovare. Tocmai de aceea, e bine să planifici din timp și să te organizezi astfel încât să reușești să faci tot ce ti-ai propus în aceste 3 luni de iarnă.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Blatul de bucătărie - din producere la tine acasă!
Blatul de bucătărie - din producere la tine acasă!

Alegerea blatului potrivit face diferența atunci când vine vorba de designul casei tale. Ales cu grijă, tăiat atent și montat cu suflet, acesta va crește valoarea casei. Drumul pe care îl parcurge un blat până a ajunge în casa ta durează aproximativ 2-4 săptămâni de la măsurări și până la montare. Timpul de executare depinde de complexitatea lucrării.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Prezentare UTM
Prezentare UTM

Compania Art Granit a participat recent la un eveniment din cadrul Universității Tehnice din Republica Moldova. Olesea Mihalachi, directorul nostru de Showroom, a ținut un discurs despre noua generație de piatră și întrebuințarea acestora.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Dekton VS Silestone
Dekton VS Silestone

La fel ca mulți, poate vă întrebați: "Care este diferența dintre cele două și este una mai bună decât cealaltă?". Dekton și Silestone sunt numele de marcă a două tipuri diferite de materiale pentru blaturi de bucătărie. De asemenea, acestea sunt fabricate de aceeași companie mamă Cosentino.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Colecția Silestone Ethereal
Colecția Silestone Ethereal

Vă prezentăm colecția Ethereal. Un salt înainte fără precedent în design, durabilitate și inovație, care duce conceptul de culori marmorate într-o nouă dimensiune. Dezvoltată cu tehnologia HybriQ+.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Designerul Laura Breabăn a ales Lapitec pentru bucătăria sa
Designerul Laura Breabăn a ales Lapitec pentru bucătăria sa

Lapitec este un material 100% natural și singura piatră sinterizată și certificată din lume.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală De ce să alegi cuarțul  pentru masa de bucătărie?
De ce să alegi cuarțul pentru masa de bucătărie?

Nu numai că piatra de cuarț este o investiție excelentă care va dura ani de zile, dar poate, de asemenea, să crească valoarea casei dvs. Blaturile de masă din cuarț adaugă o notă de strălucire și fac ca zona dvs. de luat masa să pară mai luxoasă.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Dekton și eficacitatea acestuia în placarea fațadelor ventilate
Dekton și eficacitatea acestuia în placarea fațadelor ventilate

Alegerea materialului este crucială, deoarece joacă un rol cheie în stabilitatea structurală și poate afecta direct eficiența energetică a clădirii.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Colecția Onirika Dekton
Colecția Onirika Dekton

DEKTON ONIRIKA este o colecție care reunește frumusețea poetică și unică a pietrelor valorificate de tehnologia Dekton. Numit în onoarea viziunii dintre realitate și o lume de vis, Dekton Onirika se mândrește cu o frumusețe senină cu opt modele și finisaje inspirate din marmură - fiecare dintre ele se disting prin texturi și mișcare disruptive: Awake, Lucid, , Somnia, Neural, Trance, Vigil, Daze și Morpheus.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Colecția Loft Silestone
Colecția Loft Silestone

Crud și minimalist, cele cinci noi nuanțe se inspiră din cinci cartiere emblematice din întreaga lume, cunoscute pentru istoria lor distinctivă și stilul industrial.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Art Granit - prima companie din România la Maison&Object Paris, Franța
Art Granit - prima companie din România la Maison&Object Paris, Franța

În premieră România este reprezentată de către compania Art Granit în cadrul celei mai așteptate expoziții din Europa, Maison et Object, ce are loc între 8 și 12 septembrie la Paris. Expoziția este dedicată soluțiilor pentru amenajările de interior și exterior, sunt prezentate ultimele tendințe și inovații pentru amenajarea spațiilor de locuit, spațiilor comerciale și horeca. Eveniment așteptat de arhitecții și designerii din întreaga lume ce caută inspirație și soluții de ultimă oră pentru proiectele sale.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Silestone: inovăm pentru a te inspira
Silestone: inovăm pentru a te inspira

Silestone are o serie de avantaje care îl fac potrivit în amenajările interioare. Este lider mondial în toate tipurile de suprafețe minerale și blaturi pentru bucătării și băi.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Noua colecție Dekton Onirika
Noua colecție Dekton Onirika

Materialele viitorului acum disponibile pentru pre-order. Noua Colecție Dekton Onirika inspirată din ultimele tendințe din lumea designului. Sunt câteva aspecte care trebuie să le iai în calcul dacă planifici schimbări sau renovări de interior. Ultimele tendințe în lumea designului ne zic că se va pune accent pe nuanțe cromatice uni, sau cu imprimeuri minimaliste și suprafețe mate.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Granit - cel mai bun material pentru pavare curte!
Granit - cel mai bun material pentru pavare curte!

Granitul este o rocă foarte rezistentă, elegantă, prezentă într-o varietate de modele, cu o durată de viață îndelungată și cu un aspect plăcut. Reprezintă o alegere inspirată pentru realizarea trotuarelor și aleilor din curte. Alege inspirat și croiește-ți drum bun către casă, din cel mai bun material pentru pavare curte!

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală 2 top materiale pentru trepte de exterior în 2022
2 top materiale pentru trepte de exterior în 2022

Art-Granit recomandă placarea treptelor de exterior cu piatra naturală - Granit sau piatra ultracompactă - Dekton, materiale care conferă treptelor frumusețe și durabilitate, un stil original și mentenanța scăzută.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Art Granit - Showroom Tour
Art Granit - Showroom Tour

Marți, 19 aprilie, orele 18.00 - 20.00, noul Showroom Art Granit și-a deschis ușile pentru partenerii săi pentru a prezenta o colecție exclusivă de materiale marca Dekton și Silestone.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Piciorul metalic a mesei - de la funcționalitate la design
Piciorul metalic a mesei - de la funcționalitate la design

Picioarele metalice reprezintă completarea perfectă pentru un blat din piatră, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Cele mai îndrăgite materiale pentru topul de masă
Cele mai îndrăgite materiale pentru topul de masă

Vă propunem o colecție de mese din cele mai inovative materiale, nu doar rezistente la cele mai exigente obiceiuri gastronomice, dar și de o frumusețe de invidiat.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Acasă e acolo unde se coc amintiri.
Acasă e acolo unde se coc amintiri.

E locul unde se nasc mirosuri și gusturi care pe parcursul vieții ne țin mai aproape de cei dragi, și ne readuc la noi înșine. Anume din acest motiv atunci când este proiectată o bucătărie e foarte important să ținem cont de câteva aspecte ce țin de ergonomie, funcționalitate și mentenanță.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Cum să întreții pavajul ca să reziste mai mult de 10 ani?
Cum să întreții pavajul ca să reziste mai mult de 10 ani?

Pavajul are un rol deosebit de important în amenajarea spațiului exterior al unei proprietăți, atît în sens estetic, cît și practic. Mentenanța acestuia reprezintă o preocupare semnificativă, în cadrul căreia trebuie să se țină cont de o serie de factori de bază.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Cuartul în bucătăria ta – alege-l și savurează!
Cuartul în bucătăria ta – alege-l și savurează!

Ce știi despre quartz? Designerii consideră că piatra de quartz este unul dintre cele mai prestigioase materiale pentru amenajarea spațiilor.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Cum să îndepărtăm eficient petele de pe un blat din cuart?
Cum să îndepărtăm eficient petele de pe un blat din cuart?

Blatul din material de quartz are o structură non-poroasă. Datorită acestui fapt, grăsimea practic nu este absorbită de el, iar lichidele, inclusiv cele colorante, sunt ușor de îndepărtat, mai ales dacă sunt șterse imediat.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Care este cea mai bună opțiune pentru blatul de bucătărie? Cum fac comanda?
Care este cea mai bună opțiune pentru blatul de bucătărie? Cum fac comanda?

Blatul este unul dintre elementele principale ale mobilierului de bucătărie. Acesta schimbă radical aspectul camerei, își asumă rolul de fi întotdeauna „umăr de sprijin” la gătit, este în contact constant cu apa și produsele de curățare.

Mai multe detalii

Partenerii noștri

Suntem reprezentanții oficiali al unor companii de talie internațională, care ne sunt parteneri exclusivi și aduc valoare adăugată produselor noastre.

Lemon Design Euphoria Mobexpert Dekton Silestone Technistone Lapitec ABK (Materia slabs) Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor