Blaturi din piatră naturală Art Granit - prima companie din România la Maison&Object Paris, Franța
Art Granit - prima companie din România la Maison&Object Paris, Franța

În premieră România este reprezentată de către compania Art Granit în cadrul celei mai așteptate expoziții din Europa, Maison et Object, ce are loc între 8 și 12 septembrie la Paris. Expoziția este dedicată soluțiilor pentru amenajările de interior și exterior, sunt prezentate ultimele tendințe și inovații pentru amenajarea spațiilor de locuit, spațiilor comerciale și horeca. Eveniment așteptat de arhitecții și designerii din întreaga lume ce caută inspirație și soluții de ultimă oră pentru proiectele sale.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Silestone: inovăm pentru a te inspira
Silestone: inovăm pentru a te inspira

Silestone are o serie de avantaje care îl fac potrivit în amenajările interioare. Este lider mondial în toate tipurile de suprafețe minerale și blaturi pentru bucătării și băi.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Noua colecție Dekton Onirika
Noua colecție Dekton Onirika

Materialele viitorului acum disponibile pentru pre-order. Noua Colecție Dekton Onirika inspirată din ultimele tendințe din lumea designului. Sunt câteva aspecte care trebuie să le iai în calcul dacă planifici schimbări sau renovări de interior. Ultimele tendințe în lumea designului ne zic că se va pune accent pe nuanțe cromatice uni, sau cu imprimeuri minimaliste și suprafețe mate.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Granit - cel mai bun material pentru pavare curte!
Granit - cel mai bun material pentru pavare curte!

Granitul este o rocă foarte rezistentă, elegantă, prezentă într-o varietate de modele, cu o durată de viață îndelungată și cu un aspect plăcut. Reprezintă o alegere inspirată pentru realizarea trotuarelor și aleilor din curte. Alege inspirat și croiește-ți drum bun către casă, din cel mai bun material pentru pavare curte!

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală 2 top materiale pentru trepte de exterior în 2022
2 top materiale pentru trepte de exterior în 2022

Art-Granit recomandă placarea treptelor de exterior cu piatra naturală - Granit sau piatra ultracompactă - Dekton, materiale care conferă treptelor frumusețe și durabilitate, un stil original și mentenanța scăzută.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Art Granit - Showroom Tour
Art Granit - Showroom Tour

Marți, 19 aprilie, orele 18.00 - 20.00, noul Showroom Art Granit și-a deschis ușile pentru partenerii săi pentru a prezenta o colecție exclusivă de materiale marca Dekton și Silestone.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Piciorul metalic a mesei - de la funcționalitate la design
Piciorul metalic a mesei - de la funcționalitate la design

Picioarele metalice reprezintă completarea perfectă pentru un blat din piatră, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Cele mai îndrăgite materiale pentru topul de masă
Cele mai îndrăgite materiale pentru topul de masă

Vă propunem o colecție de mese din cele mai inovative materiale, nu doar rezistente la cele mai exigente obiceiuri gastronomice, dar și de o frumusețe de invidiat.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Acasă e acolo unde se coc amintiri.
Acasă e acolo unde se coc amintiri.

E locul unde se nasc mirosuri și gusturi care pe parcursul vieții ne țin mai aproape de cei dragi, și ne readuc la noi înșine. Anume din acest motiv atunci când este proiectată o bucătărie e foarte important să ținem cont de câteva aspecte ce țin de ergonomie, funcționalitate și mentenanță.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Cum să întreții pavajul ca să reziste mai mult de 10 ani?
Cum să întreții pavajul ca să reziste mai mult de 10 ani?

Pavajul are un rol deosebit de important în amenajarea spațiului exterior al unei proprietăți, atît în sens estetic, cît și practic. Mentenanța acestuia reprezintă o preocupare semnificativă, în cadrul căreia trebuie să se țină cont de o serie de factori de bază.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Cuartul în bucătăria ta – alege-l și savurează!
Cuartul în bucătăria ta – alege-l și savurează!

Ce știi despre quartz? Designerii consideră că piatra de quartz este unul dintre cele mai prestigioase materiale pentru amenajarea spațiilor.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Cum să îndepărtăm eficient petele de pe un blat din cuart?
Cum să îndepărtăm eficient petele de pe un blat din cuart?

Blatul din material de quartz are o structură non-poroasă. Datorită acestui fapt, grăsimea practic nu este absorbită de el, iar lichidele, inclusiv cele colorante, sunt ușor de îndepărtat, mai ales dacă sunt șterse imediat.

Mai multe detalii
Blaturi din piatră naturală Care este cea mai bună opțiune pentru blatul de bucătărie? Cum fac comanda?
Care este cea mai bună opțiune pentru blatul de bucătărie? Cum fac comanda?

Blatul este unul dintre elementele principale ale mobilierului de bucătărie. Acesta schimbă radical aspectul camerei, își asumă rolul de fi întotdeauna „umăr de sprijin” la gătit, este în contact constant cu apa și produsele de curățare.

Mai multe detalii

Partenerii noștri

Suntem reprezentanții oficiali al unor companii de talie internațională, care ne sunt parteneri exclusivi și aduc valoare adăugată produselor noastre.

Lemon Design Euphoria Mobexpert Dekton Silestone Technistone Lapitec ABK (Materia slabs) Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor