Placări exterioare cu piatră naturală

 

De ce să plachezi pereții exteriori cu piatră naturală?

O casă cu fațadă sau placare exterioară din piatră naturală are două caracteristici: rezistență și design. Desigur, dacă finisajele sunt bine făcute și materialele sunt de calitate.

Patru calități de bază ale pietrei naturale de care poți profita și tu dacă alegi produsele noastre:

  • Durabilitate – piatra naturală nu e supusă uzurii, prin urmare placajele exterioare din piatră naturală au un aspect atrăgător și după 10, 20 de ani, iar fațada nu se deteriorează.
  • Suprafața e aspră, antiderapantă – placajele sunt mai rezistente la intemperii.
  • Permite scurgerea umezelii adunate pe sticlă – nu se adună mucegai și coroziune care ar putea deteriora fațada.
  • Aspect natural – fațadele placate cu piatră naturală se combină mai ușor cu peisajul, iar clădirea ta are un aspect elegant.

Ce trebuie să știi atunci când vrei să decorezi pereții exteriori

Marmura este cel mai căutat material pentru placajele exterioare, dar aici e un detaliu de care ar trebui să ții cont. Marmura albă NU rezistă la variații mari de temperatură, motiv pentru care îți recomandăm să folosești marmura gri.

Folosim marmură gri în lucrările de placări exterioare, deoarece este mult mai rezistentă și se adaptează cu ușurință la schimbările de temperatură.

Tipuri de lucrări sau produse pentru pereții exteriori

Iată o selecție de produse sau lucrări pe care ți le oferim la comandă. Spune-ne ce-ți dorești și te ajutăm să-ți transformi visul în realitate.