Placaje exterioare cu piatră naturală

De ce să plachezi pereții exteriori cu piatră naturală?

O casă cu placaj exterior din piatră naturală are două trăsături de bază: e rezistentă și arată mai bine. Desigur, dacă finisajele sunt bine făcute și materialele sunt de calitate.

Iată 4 calități de bază ale pietrei naturale de care poți și tu să profiți dacă alegi produsele noastre.

  • Durabilitate – piatra naturală nu e supusă uzurii. Prin urmare, placajele exterioare din piatră naturală au un aspect atrăgător și după 10, 20 de ani, iar fațada nu se deteriorează
  • Suprafața e aspră, antiderapantă – placajele sunt mai rezistente la intemperii
  • Permite scurgerea umezelii adunate pe sticlă – nu se adună mucegai și coroziune care ar putea să deterioreze fațada
  • Aspect natural – fațadele placate cu piatră naturală se combină mai ușor cu peisajul, iar clădirea ta are un aspect mai elegant.

Ce trebuie să știi atunci când vrei să decorezi pereții exteriori

Marmura este cel mai solicitat material pentru placajele exterioare, dar aici e un detaliu de care ar trebui să ții cont. Marmura albă NU rezistă la oscilații mari de temperatură, motiv pentru care îți recomandăm să folosești marmura gri.

Folosim marmura gri în lucrările de placaj exterior pentru că acest material e mult mai rezistent și adaptabil la schimbările de temperatură.

Tipuri de lucrări sau produse pentru pereții exteriori

Iată o selecție de produse sau lucrări pe care ți le putem oferi la comandă. Spune-ne ce-ți dorești și te ajutăm să-ți transformi ideea în rezultat.