Noua colecție Dekton Onirika

Materialele viitorului acum disponibile pentru pre-order.

Noua Colecție Dekton Onirika inspirată din ultimele tendințe din lumea designului.  Sunt câteva aspecte care trebuie să le iai în calcul dacă planifici schimbări sau renovări de interior. Ultimele tendințe în lumea designului ne zic că se va pune accent pe nuanțe cromatice uni, sau cu imprimeuri minimaliste și suprafețe mate.

Nuanțe uni cu suprafață mată care se vor potrivi perfect interioarelor minimaliste și aerate.

Textură cu efect pictat și catifelat, creată special pentru un efect vizual de care se bucură ochiul în natură. Astfel nuanțele precum Argentium, Nacre sau Micron sunt create prin tehnologie specială elaborată de grupul spaniol Cosentino, pentru a vă aduce natura acasă, și nu doar prin aspect, dar și ca senzație tactilă. La atingerea nuanței Umber vei simți structura argilei în palmă. Recomandăm să atragi atenția la nuanțele uni a colecției Dekton Onirika dacă planifici să îți renovez blatul de bucătărie sau șorțul, ai nevoie de placare baie sau blat pentru baie, ba chiar și pentru lucrările de exterior precum: placare fațade, sau fațade ventilate și trepte.

Serie de nuanțe inspirate din aspectele pietrei naturale.

Ventauri fine și finisaj smoth mate, sunt gandite pentru cei ce apreciază unicitatea cromaticii create de natură, dar își dorește suprafețe infinite pentru blaturi, topuri de masă, sau trepte. Fără compromisuri, material natural, piatra ultracompact Dekton are la bază doar materiale naturale, și nu conține adezivi, creată prin presare. Dar cu proprietăți net superioare față de materialele găsite în natură, stabilitate cromatică (nuanța nu diferă de la placă la placă), dimensiuni Extra Large a plăcilor și rezistență sporită. 

 

 

Te invităm să descoperi întreaga colecție Dekton Onirika gândită pentru interioare fără limite.

• Dimensiuni plăci: →Optim: 260x100cm, XXL: 320x144cm).→ Alte dimensiuni (106x71cm; 142x106cm; 142x142cm; 142x71cm; 142x79cm; 159x142cm; 159x71cm; 71x71cm). 

• Grosime plăci: 0.8 cm; 1.2 cm; 2 cm
• Texturi disponibile: Smooth matte
 Aplicabilitate: Spații cu trafic intens, spații comerciale, pardoseli, pasarele, pavele sau alei; Fațade ventilate și placare pereți; Blaturi și șorțuri; Trepte interior și trepte exterior.
 Avantaje: →Material hidrofob. Zero porozitate. Nu îmbibă lichide.

Înapoi la listă