Colecția Onirika Dekton

DEKTON ONIRIKA este o colecție care reunește frumusețea poetică și unică a pietrelor valorificate de tehnologia Dekton. 

Numit în onoarea viziunii  dintre realitate și o lume de vis, Dekton Onirika se mândrește cu o frumusețe senină cu opt modele și finisaje inspirate din marmură - fiecare dintre ele se disting prin  texturi și mișcare disruptive: Awake, Lucid, Somnia, Neural, Trance, Vigil, Daze și Morpheus.

Neural combină eleganța, liniștea și bucuria, oferind o senzație de calm și un sentiment general de bunăstare într-un spațiu. Cu "vene fine și palide" care traversează modelul marmorat - designul creează o rețea fascinantă, care ne teleportează într-un vis alb. Se potrivește cel mai bine spațiilor luminoase, neutre, cu texturi moi, culori deschise și accente de lemn sau metalice.

Lucid afișează multe nuanțe, reflexii și sclipiri de culoare pentru a crea o percepție luminoasă a culorilor care se combină cel mai bine cu lemnul, nuanțele de gri, auriu și sticlă mată.

Awake este o reinterpretare a prețioasei pietre Paonazzo. Prezintă vene groase de gri deschis, teracotă de oxid rafinat și o notă de albastru subtil, cu cerneală. Această iterație se potrivește de minune cu alb, tonuri neutre,  pe un lemn deschis și auriu de orice nuanță.

Trance prezintă dungi calde fine care se deplasează între oxizi și se estompează spre auriu roșiatic, combinându-se perfect cu lemnul de stejar roșiatic și cu tonurile mai închise de nuc. Mobilierul albastru și auriu cald în finisajele palide aduc eleganță acestei culori vibrante.

Somnia se mândrește cu detalii rafinate de maro și alb cald oxidat care se îmbină sub o rețea de linii subțiri care creează o textură sobră. Somnia se potrivește perfect cu lemnul cald și întunecat, sticlă mată și suprafețele metalice texturate, cum ar fi cuprul. 

Vigil recreează o structură Calacatta puternică, cu nervuri groase în gradienți de gri deschis și închis, asortată cu o notă subtilă de auriu. Această culoare clasică este ușor de combinat cu nuanțe calde și reci, cu lemnul metalic și cu betonul curat.  

Daze recreează o structură Calacatta puternică, cu nervuri groase în gradienți de gri deschis și închis, combinate cu o notă subtilă de auriu. Finisaj catifelat.

Morpheus. Cu o bază albă, prezintă diferite nuanțe, reflexii și sclipiri de culoare sub formă de nervuri. Are un finisaj catifelat care îi oferă tonalitate. 

 

Vă așteptăm în Showroom-ul Art Granit pentru a vedea toate nuanțele Dekton Onirika!

Înapoi la listă