Piciorul metalic a mesei - de la funcționalitate la design

Picioarele metalice reprezintă completarea perfectă pentru un blat din piatră, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Fiind realizate din metal de cea mai bună calitate, picioarele metalice marca Art Granit sunt rezistente, ușor de întreținut și prezintă totodată finisaje premium, ce vor ajuta la obținerea unor obiecte de mobilier cu aspect unic.

Aspectul lor minimalist și elegant face ca aceste picioare metalice să fie o alegere potrivită, atât pentru mesele clasice, cât și pentru cele de lucru, de birou sau din spații comerciale. Altfel spus, picioarele metalice reprezintă o alegere ideală pentru orice stil de amenajare, indiferent de nevoi sau cerințe.

Dat fiind designul modern al picioarelor metalice, blaturile din piatră reprezintă cea mai bună alegere pentru acestea, astfel că rezistența pietrei este dublată de duritatea metalului, rezultând obiecte de mobilier unice de o eleganță deosebită. Topul meselor se pot realiza din diferite materiale precum marmură, granit, onyx, ceramică sau quartz, în funcție de preferințele clienților.

Mai jos am pregătit o listă de calități a suporturilor metalice marca Art Granit:
- Se potrivesc acolo unde se cere o combinație inovatoare de rezistență și design. Acest produs este un accesoriu care asigură stabilitate mesei tale, îi îmbunătățește aspectul și funcționalitatea. Un mare avantaj reprezintă faptul că este compatibil cu multiple modele de mese.
- Își păstrează calitățile de-a lungul întregului ciclu de viață. Picioarele metalice sunt vopsite electrostatic, fapt care garantează o rezistență îndelungată a culorii, fără ca timpul să-și pună amprenta asupra aspectului acesteia.
- Posibilitatea de a crea un produs unic. Clientul are libertatea de a alege culoarea, forma, dimensiunea,  înălțimea și restul detaliilor.
- Sunt cu proprietăți igienice excelente, se curăță și se întrețin ușor.

Astfel, cu un strop de imaginație și cu ajutorul echipei de specialiști de la Art Granit, piesele de mobilier pot transforma orice idee, în cel mai extraordinar design, iar lucrările noastre sunt o sursă de inspirație pentru ceilalți!
Descarcă catalogul aici

Înapoi la listă