Modă și design interior – Cindy Crawford și campania Tops on Top

Noua imagine „Tops on Top” prezintă cele mai recente culori și stiluri din colecția noastră din 2017. Negrul este culoarea favorită a modelului Cindy Crawford, dar și cea aleasă de Silestone pentru câteva dintre materialele sale din 2017. Senzual, distinctiv, elegant și mai presus de toate, atemporal, negrul este potrivit pentru a prezenta o colecție inspirată din cele mai exotice pietre naturale.
Eternal Marquina
, produsul de referință, prezintă texturi și culori unice care transformă orice spațiu într-un loc prins în timp. În lumea modei, este foarte important să alegi culoarea potrivită pentru a o putea combina în nenumărate feluri. În colecția Silestone 2017, pariem pentru culorile ca protagoniste, cele care atrag toate privirile, dar creează și sinergi remarcabile. 
Distribuitor în exclusivitate pentru gamele Silestone și Dekton semnate de Cosentino, ArtGranit te invită să descoperi contrastul remarcabil dintre alb și negru. Îți oferim posibilitatea de a amesteca culorile cu texturi organice, ornamentale, geometrice sau materiale precum lemnul și metalul. Vino în showroom-ul ArtGranit, lasă-te cucerit de eleganța lui Eternal Marquina și bucură-te de combinații nesfârșite, unice, mereu la modă.

I
nterviu cu Cindy pentru “Tops on Top” 

Care este mâncarea ta favorită? 
Iubesc mâncarea, iubesc mâncarea bună, dar nu pot trăi fără ciocolată. 

Care este orașul tău preferat? 

Există nenumărate orașe incredibile, de top. Îmi place New York-ul, L.A.-ul unde locuiesc, Parisul și orașele noi în care nu am fost niciodată. Îmi place să le descopăr. 

Care este cea mai frumoasă amintire a ta? 

Nu există o amintire preferată. Desigur, căsătoria și copiii mei sunt amintirile pe care le prețuiesc cel mai mult. 

Care este sezonul preferat al anului? 

Iubesc vara pentru că îmi amintește de copilărie și de libertatea pe care vara o oferea. Școala se încheia și puteai vedea toată vara în fața ta pentru a te distra. Dar îmi plac și vacanțele. Iubesc Crăciunul pentru că este o sărbătoare pe care mama mea a făcut-o cu adevărat specială. 

Cel mai bun loc de vacanță? 

Oriunde cu o plajă sau un ocean, unde pot să mă plimb sau să fac o baie și când ies, să mă bucur de puțin soare și să iau o Margarita la sfârșitul zilei. 

Cel mai bun loc pentru a te relaxa acasă? 

Jacuzzi-ul meu. De obicei, încep în fiecare zi înainte ca cei mici și soțul meu să se trezească. Mă trezesc la 6:30 și mă bucur de aceste momente pentru a mă relaxa și pentru a fi recunoscătoare, dar și pentru a planifica ziua următoare. 

Care este cel mai bun moment al zilei? 

Nu am unul: iubesc diminețile. Îmi place când toți cei din familia mea sunt acasă și ne adunăm la masă. Îmi place să mă bag în pat cu cartea mea la sfârșitul zilei. 

Filmul favorit? 

Iubesc comediile romantice sau poveștile de dragoste, dar îmi place și ficțiunea istorică sau să învăț despre un alt timp, sau o altă țară printr-un film. 

Accesoriul preferat? 

Ochelarii de soare care sunt la îndemână mai ales când arăți puțin obosit. Sau un ceas gri. 

Culoarea preferată? 

Pentru haine, negrul, dar pentru design sau casa mea, prefer blaturile albe, o bucătărie albă. Iubesc și albastrul și acele culori care sunt foarte liniștitoare în casa mea.

 

 

Înapoi la listă