Cele mai îndrăgite materiale pentru topul de masă

Ne sunt bine cunoscute suprafețele meselor din lemn, MDF, plastic, ce în timp își arătau în toată frumusețea proprietățile deloc potrivite unei expuneri la umiditate, pete sau schimb de temperaturi. Aspectul lor frumos de altădată rămânea doar o amintire păstrînd și îmbinând în suprafața sa obiceiurile gastronomice ale familiei. Sună romantic, în realitate fiind puțin igienic, provocând necesitatea de a investi ore în șir pentru a curăța suprafața și de a o readuce la umbra aspectului său inițial. Acum cu noua generație de mese Art Granit, toate aceste incomodități sunt în trecut. Vă propunem o colecție de mese din cele mai inovative materiale, nu doar rezistente la cele mai exigente obiceiuri gastronomice, dar și de o frumusețe de invidiat.

Pentru cei ce își doresc o masă deosebită pentru bucătărie sau living, un veritabil colț al naturii în casă, alegerea potrivită este piatra naturală. La moment, avem trei tipuri de piatră naturală pentru mese: granit, marmură sau onyx, fiecare din ele remarcându-se printr-un aspect estetic unic și elegant. Printre principalele avantaje ale unei mese din piatră naturală se numără:
✔ Durabilitatea în timp, păstrându-și aspectul de nou.
✔ Unicitatea texturii și a nuanțelor.
✔ Rezistență înaltă la zgârieturi și pete.
✔ Ușurința în exploatare și îngrijire.
✔ Nu oferă posibilitatea de dezvoltare a bacteriilor.

RECOMANDAREA SPECIALISTULUI:
- pentru cei ce iubesc să folosească suprafețe din bucătărie la maxim vă recomandăm să optați pentru masă din granit. Este cea mai rezistentă din pietrele naturale la impactul factorilor externi, precum umiditate, șoc de temperaturi, șoc mecanic.
- dacă aveți un gust estetic bine dezvoltat și apreciați unicitatea, atunci marmura e alegerea potrivită pentru dvs. Adevărat echilibru al incompatibilităților - compoziție fină, calcaroasă, imprimeuri fine, și duritate seculară. Doar un cunoscător adevărat poate aprecia valoarea unei suprafețe de marmură.
- știi că tot ce e mai bun a fost creat pentru tine, atunci suprafețele din onyx e exact ceea de ce ai nevoie. O piatră divină, enigmatică, nestemată printre pietre. Te asigurăm că te va cuceri din prima privire, mai cu seamă când vei trăi pe viu dezvăluirea enigmei sale. Te invităm în showroom pentru o trăire de excepție.
Masă din granit Black Taurus
Masa din granit Black Taurus este cu totul specială, datorită culorii și texturii sale este ușor de integrat în orice amenajare. Iar datorită rezistenței sporite, aceasta va servi multe generații.

Masă din granit Splendour Blue
Masa din granit Splendour Blue este un obiect elegant, extrem de versatil și rafinat. Contrastul dintre suplețea granitului, venatura spectaculoasă și masivitatea lui, dă naștere unui obiect cu o estetică ieșită din comun. Designul simplist și elegant îl face perfect pentru orice stil de amenajare.

Masă din marmură Calacatta
Vestită pentru aspectul său aerat, marmura Calacatta atrage prin estetică și noblețe. Această marmură italiană clasică este una dintre cele mai valoroase dintre marmurile albe. Avand un aspect mai dramatic decât marmura de Carrara, Calacatta se remarca printr-un ton cald alb și un amestec de nervuri de culoare bej sau auriu și gri, care variază în funcție de dimensiune. Mesele din acest material se vor adapta ușor în amenajarile minimaliste, clasice și chiar moderne.



Masă din marmura Arabescato Orobica
Probabil una dintre cele mai spectaculoase piese dintre toate, masa din marmura Arabescato Orobica reprezintă eleganța, rafinamentul și versatilitatea. Masa are un design simplist ce o face ușor de integrat în amenajarile în care ea va fi piesa centrală. Prezintă o combinație de nuanțe și texturi ieșită din comun, culoarea gri-închis, străbătută de venaturi brune și albe pe întreaga suprafață. 

Masă din onyx Pink
Designul inedit atinge noi limite în ceea ce privește masa din onix Pink, un produs realizat din piatra semiprețioasă – un obiect ce uimește prin forma și textura sa.

Masă din onyx Green Marble
Vrei o suprafață unică și spectaculoasă a mesei tale din bucătărie sau living, alege onixul - Green Marble. Absorbția de apă scăzută și rezistența la șocuri mecanice fac masa utilă și practică. Unicitatea și aspectul o recomandă în cazul amenajărilor prețioase, cu care te poți lăuda.


Descarcă catalogul aici

Înapoi la listă