Ceramică

Costurile se calculează pe metru mătrat. Manopera include structura metalică și costul pietrei alese (preț variabil în funcție de model, dimensiune și grosime). În funcție de materialul ales, propunem unul dintre cele două tipuri de fixare: prin lipire sau fixare mecanică. Garanție de la 10 ani.
Opțiuni de fațadă ventilată

În cazul fațadei ventilate fără termosistem, aceasta este formată din structura metalică și piatră, fie că este Dekton, piatră porțelanată sau granit. Costurile se calculează pe metru pătrat manoperă, ceea ce include structura metalizată și costul pietrei alese. Valoarea finală este variabilă, în funcție de modelul ales, dimensiune și grosime.
Fațada ventilată cu termosistem este formată din structură metalică și termosistem. Noi recomandăm vată minerală de sticlă cu grosimi de 5, 10, 15 sau 20 cm, la care se adaugă piatra.
Costurile se calculează pe metru pătrat manoperă ce include structura metalică și costul pietrei alese (prețul final variază în funcție de model, dimensiune și grosime). În funcție de tipul de material ales, specialiștii noștri recomandă una dintre cele două tipuri de fixare: prin lipire sau fixare mecanică.
Garanție de la 10 ani.


Avantajele sunt:
1. Izolare fonică.
2. Siguranță împotriva incendiilor, deoarece se folosesc materiale ignifuge.
3. Economisirea energiei cu până la 20-30%.
4. Echilibru termic datorită faptului că fațada ventilată reduce aportul termic din exterior și reflectă mare parte din radiațiile solare.
 

Specificații
Grosime posibilă 12, 20, 30 mm
Rezistență la temperaturi ridicate și îngheț
Rezistență la uzură, pete și zgârieturi
Rezistență la umiditate
Rezistență la radiații UV
Rezistență la creșterea bacteriilor și a mucegaiului
Protejează împotriva pătrunderii apei
Absența completă a porozității
Nu suferă modificări dimensionale
Ușurința curățării