Granit

Alege una dintre opțiuni: fațadă ventilată fără termosistem și fațadă ventilată cu termosistem. Costurile se calculează pe metru pătrat pe manoperă și include structura metalică și costul pietrei alese (preț variabil în funcție de model, dimensiune și grosime). Garanție de la 10 ani.
Opțiuni de fațadă ventilată

Granit
Fațada ventilată fără termosistem este alcătuită din structură metalică și piatră (Dekton, piatră porțelanată sau granit). Costurile se calculează pe metru pătrat manoperă ce include structurametalică și costul pietrei alese (preț variabil în funcție de model, dimensiune și grosime).

Fațada ventilată cu termosistem este alcătuită din structura metalică și termosistem. În acest caz sunt recomandate produsele din vată minerală de sticlă cu grosimi de 5, 10, 15 sau 20 cm la care se adaugă piatra. Costurile se calculează pe metru pătrat manoperă ce include structura metalică și costul pietrei alese.


În funcție de materialul ales, recomandăm unul dintre cele două tipuri de fixare: prin lipire sau
mecanică.


Garanție de la 10 ani.
Avantaje:
1. Izolare acustică - reduce considerabil gradul de poluare fonică.
2. Siguranță antiincendiu – caracterul ignifug al materialelor asigură un grad crescut de siguranță construcției.
3. Economie energetică – reduce cu până la 20-30 % din consumul total al casei datorită tehnologiei de circulare a aerului.
4. Echilibru termic - în sezonul cald, fațada ventilată diminuează aportul termic din exterior și reflectă o mare parte din radiațiile solare.
 

Specificații
Grosime posibilă 12, 20, 30 mm
Rezistență la temperaturi ridicate și îngheț
Rezistență la uzură, pete și zgârieturi
Rezistență la umiditate
Rezistență la creșterea bacteriilor și a mucegaiului
Protejează împotriva pătrunderii apei
Absența completă a porozității
Nu suferă modificări dimensionale
Ușurința curățării