Blaturi pentru restaurant, bar sau club

Deschizi un nou restaurant sau reamenajezi? Acum este timpul sa faci alegerea potrivita!

Deschiderea unui nou amplasament sau redesign-ul restaurantului actual, al barului sau al clubului, implica o alegere dificila pentru piesa centrala, barul sau mai bine spus, blatul pentru acesta. Si cum acestea sunt in mod normal in zone de trafic intens, pe langa completarea decorului si crearea de ambianta, blaturile pentru bar trebuie sa fie functionale si durabile.

De cele mai multe ori, barurile sau restaurantele fac diferentierea acestori factori unul in defavoarea celuilalt. Spre exemplu, multe restaurante premium aleg un blat foarte atractiv, dar care nu rezista in timp. Asta rezulta intr-o nevoie frecventa de a face retusuri sau chiar de a inlocui blatul, ajungand de multe ori la costuri exorbitante. Alte restaurrante aleg functionalitate, sacrificand astfel din impactul vizual pe care-l are barul asupra clientilor. Asadar, acea zona va fi terna, iar amplasamentul va duce lipsa de elemente ce incanta vizual.

Zona de bucatarie, barul si blatul de la receptie trebuie sa fie din materiale durabile dar care sa aiba un impact vizual puternic. De aceea consideram ca este necesar sa exploram toate posibilitatile pentru blaturile comerciale.

Blaturi din granit
Granitul reprezinta cea mai populara alegere pentru blaturile comerciale datorita variatiilor de culoare si de model. De asemenea este destul de usor de reparat daca apar mici defecte. Daca este montat corect si se respecta indicatiile de mentenanta, un blat de granit poate avea o viata indelungata chiar si in zonele de trafic intens.

Blaturi din marmura
Marmura este rafinata, ofera culori unice si modele deosebite ce difera de la taietura la taietura si reuseste sa imbine designul clasic cu cel modern. Este totusi un material moale si poros ceea ce implica o atentie mai mare in ceea ce priveste mentenanta. Pentru o zona de trafic intens sau unde circula multi agenti ce o pot deteriora, nu este pretabila deoarece apar urme de uzura ireversibile.

Blaturile pentru bar/restaurant din quartz
Materialul care performeaza atat in functionalitate, dar care ofera si posibilitatea de a crea modele deosebite pentru blaturile de bar sau restaurant este quartz-ul.

Blaturile din quartz pentru restaurante, baruri sau receptii, vin intr-o gama variata de culori. Putem spune ca au un caracter cameleonic atat timp cat se poate obtine acelasi efect ca la un blat de marmura sau chiar ciment. Fiind un material foarte versatil, se incadreaza perfect in orice tip de design, creand o imagine unitara.

Blaturile din quartz sunt usor de curatat si nu necesita produse speciale de ingrijire, comparativ cu alte materiale. De asemenea, nu necesita sigilare, iar pe suprafata sa nu raman reziduri de produse chimice, curatarea facandu-se cu apa calduta si cu o laveta.

Din aceste motive, blaturile din quartz au o viata indelungata, fiind alegerea perfecta pentru zonele cu trafic intens. Asadar, costurile initiale sunt amortizate mai repede comparativ cu alte optiuni (marmura /granit).

Daca te gandesti la un blat de quartz pentru noul tau proiect de amenajare, unul din consilierii ArtGranit iti poate oferi cele mai bune sfaturi din domeniu.

Contacteaza-ne acum si creeaza-ti un spatiu impresionant!
Un blat din quartz nu este o achizitie, este o investitie.

TIPURI DE PRELUCRARI

profil-l
profil-o
profil-q
profil-v
profil-e2
profil-e10
profil-f
profil-h2
profil-a
profil-d