Care este cea mai bună opțiune pentru blatul de bucătărie? Cum fac comanda?

Blatul este unul dintre elementele principale ale mobilierului de bucătărie. Acesta schimbă radical aspectul camerei, își asumă rolul de fi întotdeauna „umăr de sprijin” la gătit, este în contact constant cu apa și produsele de curățare. 

Cum aleg un blat de bucătărie? 

Diverse aparate de bucătărie, plite pentru gătit și dispozitive pot fi instalate pe blat, iar chiuveta poate fi încorporată în blat și sub el, prin urmare, acesta trebuie ales corect, ținând cont de deciziile de proiectare, intensitatea de utilizare planificată și numărul de elemente încorporate.

În prezent, unul dintre cele mai relevante materiale utilizate la fabricarea blaturilor de bucătărie este quartz-ul. Blaturile din quartz sunt impermeabile, confortabile, funcționale, rezistente, durabile, au un aspect ideal și se combină armonios cu orice interior. 

Cum comand un blat din quartz și ce trebuie să știu?

  1. Decideți unde va fi instalat blatul, ce spațiu de lucru este planificat și dacă este nevoie de tejghea și de o masă din același material. 
  2. Selectați o companie producătoare. Este important ca aceasta să fie un reprezentant oficial, în caz contrar, există o mare probabilitate de a obține nu un produs original, ci un fals.
  3. Comandați un calcul preliminar al costului produsului folosind formularului de contact sau apelând la nr. de telefon afișat. În baza informațiilor furnizate, managerul face un calcul și formează prețul produsului finit.
  4. Luați decizia finală și solicitați vizita măsurătorului. 
  5. Coordonați designul cu măsurătorul, discutați detaliile, anunțați ce dispozitive planificați să montați și dimensiunile lor, ce tip de chiuvetă ați ales. Astfel definitivați comanda.
  6. Precizați prețul final calculat de manager și confirmați comanda.

Notă: După măsurători nu trebuie să schimbați dulapurile, le păstrați în aceleași locuri. Doar în acest caz blatul se va potrivi ideal cu locul planificat, fără distorsiuni și lipsuri.

Dacă mizați pe servicii profesioniste, un portofoliu vast și calitate garantată, alegeți compania Art-Granit, apelând la nr. de tel.: +40 312 296 230 . Un consultant calificat vă va sta la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor și a vă acorda sprijinul necesar în realizarea proiectului.

Înapoi la listă