DESPRE NOI

ArtGranit, lider de piata din Romania, isi continua expansiunea catre primele pozitii din piata romaneasca pe segmentul de prelucrarea piatra naturala, dar si confectionarea ramelor de tablou, detinand si in Republica Moldova cea mai mare fabrica de profil.

Misiunea noastra este de a asigura clientilor servicii profesionale si produse ce respecta calitatea lor nativa, durabilitatea.

Calitatea produselor noastre este recomandata in primul rand de parteneriatele cu furnizorii de materii prime, furnizori de piatra naturala si piatra compozit de origine europeana (Italia, Cehia, Germania). Aceste parteneriate le-am creat si slefuit in decursul celor mai bine 10 ani de activitate cu ajutorul specialistilor nostri.

Ne dorim sa ramanem de actualitate, fie ca este vorba despre un design modern, fie ca este vorba despre un design clasic, oferind solutii personalizate pentru iubitorii de frumos.

Raspundem cu succes provocarilor venite din partea designerilor, a specialistilor din domeniul mobilei, dar si a clientilor finali. Pe acestia, chiar ii incurajam sa dea frau liber imaginatiei, pentru ca doar atunci se pot sedimenta cele mai frumoase proiecte.

Cresterea organica, piatra de temelie a companiei ArtGranit, este bazata pe capitalul uman, investii in resursa tehnologica si eficientizarea proceselor de lucru.

Compania noasta este specializata in producerea blaturilor de bucatarie, blaturi bar, blat receptie hotel -uri, blat receptie birou dar si in producerea chiuvetelor sau scarilor din piatra, quartz sau compozit.

Peste 3.000 de modele de placi din piatra naturala, inclusiv granit, marmura, cuart, onix si multe altele pot fi gasite la sediul nostru din Bucuresti si de aceea consideram ca suntem un “One-Stop Shop” pentru proiectele tale de redecorare.

De asemenea, accesoriile de bucatarie sau diferite modele de placari interioare vin in completarea pieselor realizate de noi.

Trimiteti-ne o cerere de oferta pentru o cotatie sau intrati in contact cu unul dintre consultantii nosti.

De la studierea posibilitatilor arhitecturale si alegerea materialelor pana la consultanta legata de montaj si intretinere, ArtGranit ofera consultanta integrata pentru a facilita proiectarea si executia pentru clientul final.

In acest scop, compania ArtGranit a creat doua birouri full service (consultanta, proiectare, vanzare si executie), primul in Chisinau, Rep. Moldova, iar cel de-al doilea in Bucuresti, ce dispun de echipamentul si personalul necesar oricarui tip de lucrare din portofoliu.

Iubim sa taiem granitul, dar nici scurtarea distantelor nu ne este straina. In Bucuresti si in zonele limitrofe realizam gratuit livrarea si montajul, iar pentru a evalua costurile livrarii in tara nu ezitati sa intrati in legatura cu unul dintre consultantii nostri. Astfel, un blat bucatarie sau marmura necesara placarii unei scari va ajunge in orice colt al tarii pastrandu-si integritatea.

Noi stim ca cel mai important lucru pentru tine este timpul si punem accent pe libertatea ta. Producem in cel mai scurt timp piesele din marmura sau granit necesare proiectului tau de suflet. Recunoscuti pentru rapiditatea, eficienta si respectarea standardelor de lucru, montatorii nostri iti vor transpune in realitate proiectul mult asteptat pentru a-ti transforma locuinta sau biroul intr-un spatiu de care sa te bucuri o perioada indelungata.

- De aceea ne place sa spunem ca produsele noastre sunt facute pentru totdeauna.