Blaturi din piatră naturalăComplex Locativ Solomon

Parteneriatele care rezistă în timp demonstrează că ceea ce facem, facem bine! Cu echipa Solomon avem o colaborare de ceva timp, iar recent am realizat un proiect frumos, de la care am primit nu doar satisfacție, dar și un rezultat uimitor. Am realizat o fațadă inovativă pentru care am dat garanție 15 ani, dar cu siguranță datorită materialelor de ultimă generație, aceasta va dura secole și va servi multe generații.

Fațadele ventilate au schimbat modul în care arată și se proiectează clădirile, datorită ventilării naturale eficiente, proprietăților termoizolante dar și datorită aspectului interesant, modern și ușor de personalizat. Acestea reprezintă un element constructiv, fixat la o anumită distanță față de peretele clădirii prin intermediul unei structuri metalice (din aluminiu sau oțel), astfel încât materialul de placare să fie bine fixat și rigidizat pentru a face față solicitărilor externe (vânt, ploaie, radiații solare, dilatații termice, solicitări mecanice, etc.) și a crea totodată un design plăcut, durabil și ușor de întreținut.

Pentru fațada ventilată de la Complexul Locativ Solomon au fost folosite profile din aluminiu, pe care s-au montat Granitul Steel Grey. Granitul este un material natural cu o rezistență excepțională, dar și cu un aspect deosebit. Plăcile de granit au dimensiunea de 1200/600, cu o grosime de 2 cm. Distanța dintre plăci este de 8 mm. Proiectul a durat 3 luni și a fost placat o cantitate de 380 m2 de granit.

Fiecare casă este diferită, așa cum fiecare fragment de piatră este unic în univers. Poți alege să fii la fel sau poți să fii autentic. Ne puteți lăsa un mesaj cu descrierea proiectului dvs și noi revenim cu soluții. Sunteți oricând bineveniți în showroom-ul nostru la o discuție despre piatră.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală