Blaturi din piatră naturalăLocuință individuală

Dorim să vă prezentăm un proiect complex – o locuință unde am realizat atît lucrări exterioare, cît și interioare. Toate lucrările au fost realizate individual, în conformitate cu cerințele clientului.  Pornim de la exteriorul casei, parapetele pe acoperiș sunt executate din granit Thunder Black. Odată ce ai pășit în interiorul locuinței remarcăm finisajele din piatră naturală.  Pentru peretele bucătăriei am utilizat ceramica Infinity Calacatta Gold. Însă, elementele distincte ale interiorului sunt blatul de bucătărie și brîul realizate din quartz Pearl Delta, care conferă stil și eleganță. 

Momentele în care ne adunăm cu toți membrii familiei în jurul mesei sunt cele care ne unesc cel mai mult.  Masa din granit Splendour Blue nu doar are o textură impresionantă și delicată, dar și a devenit, fără dubii, piesa de rezistență în bucătăria acestei locuințe.

Ne place să ieșim din zona de confort și să creăm lucrări cît mai neobișnuite. Pentru placarea de perete din baie au fost aplicate 2 materiale diferite: marmura Bianco Gioia și granitul Centaurus. O alegere îndrăzneață și o idee pe care am transpus-o de pe hîrtie în realitate. Cînd începem crearea unui blat baie, secretul este să găsim echilibrul dintre funcționalitate și estetică. În baie, s-a executat cu măiestrie următoarele lucrări: blaturile și chiuvetele realizate din quartz Pietra Grey. Acestea ajută la crearea unei ambianțe plăcute, exclusive și cu un design ieșit din tipare.

Marmura Nero Marquina a fost utilizată pentru executarea glafurilor. Utilizarea acestei pietre naturale ca și material oferă nu doar frumusețe, dar și durabilitate.

Un produs efectuat la ArtGranit este realizat conform celor mai înalte standarde și înseamnă o investiție pe termen lung. Mai jos am realizat un colaj cu imaginile lucrărilor pe care le-am efectuat cu mult drag și care cuprind carecteristicile menționate anterior.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală