Blaturi din piatră naturalăTrepte și pavaj exterior din granit

Dacă vorbim despre un produs în aer liber, atunci e dificil să găsești material mai bun decât granitul. Îl recomandăm la trepte expterioare pentru că, indiferent de vreme, produsul nu formează fisuri sau alte daune.

Forța granitului se datorează conținutului ridicat de cuarț pe care îl are, astfel încât suprafețele să poată fi înghețate și dezghețate de peste o sută de ori fără consecințe.

Produsele din granit strălucesc la soare, sunt bine lustruite și șlefuite. Bogăția texturilor și culorilor vă permite să soluționați orice provocări de proiectare.

Pentru suprafețele orizontale s-a optat pentru Granit G603 Flamed, iar suprafețele verticale au fost pavate cu Granit G603 Polished.

Suntem încântați de noul proiect și sperăm să vă placă la fel de mult.

De remarcat: execuția treptelor și a placării pavajului, frumusețea suprafeței materialului, montajul realizat de echipa noastră.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală