Colecția Silestone Ethereal

Vă prezentăm colecția Ethereal. Un salt înainte fără precedent în design, durabilitate și inovație, care duce conceptul de culori marmorate într-o nouă dimensiune. Dezvoltată cu tehnologia HybriQ+.

Ethereal, o evoluție a aclamatei noastre colecții Eternal Collection, interpretează frumusețea onirică a cerului prin desenarea unor vene fine de nuanțe profunde pe pânze albe. Rezultatul: Cea mai avansată și de ultimă oră serie Silestone, o redefinire a venelor care creează o nouă categorie în materie de performanță și design.

Ethereal Glow. Versiunea noastră reînnoită a unui clasic precum Calacatta Gold, cu o structură mai îndrăzneață și mai modernă.

Vârfurile, în nuanțe elegante de auriu și gri, se amestecă într-un fundal alb nuanțat, traversând tabla și distribuind culoarea în fiecare colț, adăugând valoare designului.

Ethereal Noctis. O culoare menită să devină clasică, inspirată de modelele colecției Eternal Collection, cu o abordare reînnoită și sobră.

Nuanțele complicate de negru adaugă contrast și eleganță paletei. Detaliile gri pe un fond texturat cu vene scurte conferă profunzime culorii.

Ethereal Haze.  O culoare prietenoasă, cu un caracter puternic, în care jocul de gradiente se îmbină cu fundalul de culoare neutră și profundă.

Combinația sa de tonuri reci și calde o face perfectă pentru spațiile cu un aspect de lemn sau ciment. De asemenea, se potrivește bine cu metalele de cupru, aurul, calcarul și cele mai rustice țesături. 

Ethereal Dusk. Geometrie avangardistă în nuanță albastră

Tonul albăstrui din interiorul fiecărei nervuri îi conferă o notă modernă care, în combinație cu direcționalitatea sa geometrică avangardistă, face din Ethereal Dusk unul dintre cele mai urbane și moderne modele din colecție.

Se asortează perfect cu culori închise, precum negru și maro. Lemnurile roșiatice și metalele cu note de rugină, cum ar fi gunmetal sau metalele cu tăieturi antice, cum ar fi bronzul și cuprul, sunt, de asemenea, parteneri buni pentru această culoare.

 

Vă așteptăm în Showroom-ul Art Granit pentru mai multe detalii!

 

Înapoi la listă