Iarna - anotimpul perfect pentru lucrările de interior

Iarna aduce întotdeauna feeria sărbătorilor și o stare de bucurie în aer pe care o poți simți în toată forfota din oraș. E sezonul colindelor, al cadourilor, e timpul perfect de stat în casă alături de cei dragi!

Pe lângă momentele magice care sunt iarna, unii preferă să dedice această perioadă a anului pentru reîmprospătarea sau reparația locuinței. Și au dreptate! Orice locuință, oricât de bine ar fi construită, mai devreme sau mai târziu, are nevoie de lucrări de renovare. Tocmai de aceea, e bine să planifici din timp și să te organizezi astfel încât să reușești să faci tot ce ti-ai propus în aceste 3 luni de iarnă.

Iată care sunt avantajele lucrărilor de interior, marca Art Granit, iarna:

1. Costurile materialelor consumabile pentru reparație sunt mai mici

Da! Chiar dacă ți se pare greu să crezi acest fapt, este adevărat. În perioada rece a anului scad prețurile materialelor de construcție, pentru că nu au o relevanță atât de mare, cum ar fi vara. Un alt motiv al scăderii prețurilor este că noiembrie – decembrie este perioada reducerilor, lichidărilor de stoc, Black Friday și poți prinde produsele de care ai nevoie la prețuri foarte convenabile.

2. Reparația e mai ieftină

Echipele de specialiști din acest domeniu confirmă acest moment. Vara prețul crește din cauza suprasolicitării acestora, însă iarna, considerat un sezon liniștit, costul serviciilor pe care le prestează este cu aproximativ 25 %, și mai mult, mai mic.

3. Promoții de iarnă la Art Granit

Nu este secret acest aspect, că iarna Art Granit vine în întâmpinarea clienților și organizează lichidări de stoc la materia primă existentă. Puteți consulta site-ul nostri la rubrica Promoții pentru a vedea promoții actuale și, de ce nu, să vă gândiți la o lucrare pe care o putem realiza.

În continuare vă propun câteva lucrări care pot fi făcute iarna în locuința dumneavoastră:

  • Schimarea blatului de bucătărie din pal pe unul din quartz, granit sau ceramică;
  • Reînoirea blatului de baie;
  • Placarea pereților;
  • Montarea glafurilor;
  • Schimbarea chiuvetei vechi, din inox, pe una din piatră naturală;
  • Adăugarea insulei în bucătăria dvs.;
  • Placare pardosea.

Reparația în perioada rece a anului are și dezavantaje, cum ar fi temperaturile mici, umiditate mare, ziua are o durată mai scurtă, stoc insuficient pentru unele materiale

După cum puteți vedea, reparațiile de iarnă au avantajele și dezavantajele lor, ca orice alt proces complex și în mai multe etape. Dacă să faci reparații iarna, sau să aștepți până vara, bine-înțeles, depinde de tine, iar argumentele date de noi te vor ajuta să faci alegerea potrivită în procesul de planificare a renovării apartamentului tău din oraș.

 

Te așteptăm zilnic în showroom-ul nostru pentru a-ți oferi cele mai potrivite soluții pentru proiectul tău!

Înapoi la listă