Blaturi din piatră naturală

Un deceniu de profesionalism

     Accentul afacerii noastre este proiectarea, producerea și distribuția de soluții decorative și arhitecturale pentru o lume a designului și arhitecturii. Procesăm piatră naturală și compozit de mai bine 10 ani,  timp în care am fost în permanență provocați de arhitecți și designeri. Partener oficial al grupului internațional Cosentino și distribuitor a brandurilor Silestone și Dekton. Din  primele zile de activitate, cu perseverență și în mod constant, am diversificat gama de produse din portofoliul Art Granit, corespunzător celor mai înalte standarde de calitate și generând noi tendințe pe piață. Grație acestor principii, compania a devenit lider pe piață și continuă să fie un exemplu de inovație și soluții tehnologice în prelucrarea și procesarea pietrei. 

    Creăm produse customizate din piatră naturală, piatră compozit și piatră ultracompact. Avem 2 hale de producere, 2 depozite cu capacitate de 30000m2 de materie primă pe stoc, 4 showroom-uri și o rețea de parteneri distribuitori cu acoperire internațională. Creăm produse de top care oferă soluții durabile, inovatoare și funcționale atât pentru proiecte rezidențiale, cât și pentru spațiile publice.

    Livrăm produse pentru proiecte rezidențiale, precum: blaturi, placări, pavări, elemente de mobilier, mese. Un mare secret de nișă, calibrul și profesionalismul unui procesator de piatra poate fi ușor identificat în baza unui singur produs - blatul de bucătărie. E unul dintre cele mai grele produse de realizat, cu îmbinări la 45 grade, chiuvetă la un nivel cu blatul și, aragaz incorporat, cu diverse tipuri de finisaje, suspendări, forme curbe și fără îmbinări. Adevărată măiestrie. Produs ce încă necesită mână de om în procesul de creare. Frumusețea blatului este că cere perfecțiune la fiece etapă, cea de selecție potrivită a materialului, de prelucrare și de montaj. 

Printre produsele noastre de interior se numără:
• Blaturi pentru bucătărie 
• Blaturi pentru baie 
• Blaturi pentru restaurant și bar 
• Glafuri din piatră naturală 
• Pardoseli placate 
• Pereți placați cu piatră în interior 
• Trepte și contratrepte

    Succesul unui proiect realizat depinde în mare măsură de corectitudinea materialului ales per tipul de lucrare. E necesar, pe de o parte, să ținem cont de proprietățile materiei prime, greutatea, grosimea, capacitatea de flexiune, rezistența mecanică, nivelul de porozitate, rezistența la abraziune, compoziția în cazul pietrelor tehnologizate. Pe de altă parte de aspectele funcționale ale spațiului, și particularitățile proiectului. Sinergia acestor 3 aspecte naște perfecțiune. 

    Cunoaștem esența fiecărui material cu care lucrăm, dacă e piatra naturală atunci ținem cont de zona de origine, gradul de maturitate, de timpul când a fost extras. Analizăm compoziția moleculară a pietrei tehnologizate, coraportul dintre materialele folosite, tipul și calitatea adezivilor, certificatele de inofensivitate și standardele de calitate. Cunoaștere ce ne permite să realizăm proiecte comerciale sigure. Oferim diverse tipuri de servicii, de la distribuție materie primă, proiectare și procesare, la livrare și montaj.

    Printre proiectele noastre se numără, blocuri locative cu fațade ventilate din piatră naturală sau ceramică, placări fațade, recepții, tejghele baruri pentru hotele și horeca, trepte, pasarele, terase. Succesul acestor proiecte, și felul în care se vor manifesta depinde în primul rând de materia primă ce a fost aleasă. În acest sens noi am adoptat o filosofie: Investim ca să economisim. De aceea în permanență suntem în căutarea noilor soluții, și a ultimelor tendințe în lumea pietrei.

Printre produsele noastre de exterior se numără:
• Pavaje exterioare
• Pereți placați cu piatră în exterior
Fațade ventilate
• Trepte și contratrepte

Avantajele noastre
Blaturi din piatră naturală
Producere proprie
Blaturi din piatră naturală
Experiență de 10 ani
Blaturi din piatră naturală
Garanție 5-10 ani
Blaturi din piatră naturală
Promptitudine
Blaturi din piatră naturală
Calitate superioară
Blaturi din piatră naturală
Importator oficial

Partenerii noștri

Suntem reprezentanții oficiali al unor companii de talie internațională, care ne sunt parteneri exclusivi și aduc valoare adăugată produselor noastre.

Lemon Design Euphoria Mobexpert Dekton Silestone Technistone Lapitec ABK (Materia slabs) Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor