Pereti - placari exterioare
Placarile exterioare sunt reprezentate de acele straturi de protectie impotriva factorilor de mediu. Aceste placari sunt determinante atunci cand vorbim despre rezistenta cladirii pe termen lung si modul de a ingriji exteriorul cladirii.

In perioada actuala, placarile cunosc un avant in ceea ce priveste gama din care putem alege, dar si tehnicalitatea oferita de materiale. La prima vedere, pare a fi o alegere destul de simpla in ceea ce priveste finisajele exterioare, insa fara o pregatire prealabila a suprafetelor pe care se aplica placile nu vom obtine rezultatele scontate. De aceea este nevoie de executia unui specialist si in ceea ce priveste membranele izolante, adezivii folositi, dar si modul de preparare.

La ArtGranit putem oferi multiple solutii pentru proiecte de placari. Unele dintre materialele cele mai populare cand vine vorba de placari sunt cele ceramice, cu placi compozit sau cu granit.

Fatade ceramice
Placile ceramice sunt materiale cu o lunga istorie in realizarea de placari exterioare. ArtGranit realizeaza proiecte de mare anvergura in parteneriat cu cei mai performanti furnizori de placi ceramice din Europa. Aceste produse ofera solutii tehnice, dar si estetice de neegalat.

Ceramica pentru realizarea fatadelor este caracterizata de o mare rezistenta impotriva produselor chimice, dar si de o absorbtie a apei ce tinde la zero, asta facand-o cel mai potrivit material impotriva intemperiilor. Costurile de mentenanta scazute si durabilitatea fac din produsele ceramice partenerul ideal in proiectele de design exterior. De asemenea, placile ceramice au o gama variata de dimensiuni, modele, culori si texturi.

Placarile cu Granit
La fel ca placile ceramice, granitul ofera un strat protector ce ofera un control total impotriva intemperiilor si al infiltratiilor sau poate fi folosit in scop pur estetic. Portofoliul nostru de produse din granit importat direct de la cele mai bine cotate cariere din Europa ne permite sa va oferim stilul si culorile potrivite pentru orice proiect de placare exterioara.

Pe langa aceste aplicatii, ArtGranit are posibilitatea de a crea glafuri de granit pentru toate tipurile de ferestre.

Pentru a intra in legatura cu unul dintre consultantii nostri, ne puteti contacta telefonic la +40 726 780 780 sau ne puteti trimite un email la email@artgranit.ro. Alternativ, puteti folosi formularul de contact de pe pagina noastra si va vom contacta in cel mai scurt timp. Oferim posibilitatea de a crea parteneriate pe termen lung in realizarea de placari exterioare, atat pentru proiecte casnice cat si pentru proiecte comerciale.