Placari interioare

In viata, putine lucruri spun mai multe despre tine decat casa in care locuiesti. Cum este mobilata casa, ce aparatura ai, dar mai ales ce ai pe jos, te caracterizeaza si spune raspicat cine esti, ce-ti place, de unde te-ai inspirat, si mai ales, iti defineste stilul. Se subintelege ca acest principiu trebuie respectat si in alegerea placarilor interioare, de la pardoseli pana la trepte, sau alte produse de piatra naturala din casa ta.

Pardoselile au un impact covarsitor asupra impresiei formate atunci cand intram intr-o casa si poate crea un decor ce inspira confort, siguranta si ofera caldura unui camin. Totodata, poate oferi unui birou doza de putere si incredere necesara exercitarii unei functii. De aceea, exista dovezi clare in practica ce ne demonstreaza ca o pardoseala bine aleasa poate conferi acestor spatii un caracter aparte, poate intregi o casa sau pur si simplu o poate distruge.

Cu o gama atat de variata din care sa alegem, pardoselile din piatra naturala au ajuns in varful piramidei in ceea ce priveste alegerile facute de designeri sau de simplii consumatori casnici. Indiferent de incaperea pentru care se planifica o astfel de lucrare, pardoseala din piatra naturala a devenit cea mai practica si calitativa optiune, iar singura limita este imaginatia noastra.

Tipurile de piatra naturala pretabile pentru pardoseli variaza de la granit si marmura, pana la travertin sau diferite tipuri de gresii. Totodata, fiecare categorie de materie prima are diverse optiuni de culoare si textura, si ne-ar fi aproape imposibil sa le cuprindem intr-un clasor sau enciclopedie.

Aceasta multitudine de optiuni poate fi coplesitoare pana si pentru un cumparator experimentat. De aceea, un consultant ArtGranit va sta la dispozitie pentru orice intrebare sau pentru indrumarea si realizarea proiectului de vis. Contacteaza-ne acum telefonic, prin email sau prin intermediul formularului de contact de pe pagina noastra.

Pervazuri de piatra naturala
Oferim posibilitatea crearii pervazurilor pe comanda in functie de fiecare proiect si cautam impreuna cu tine cea mai practica, durabila si potrivita solutie pentru nevoile proiectului tau.