Blaturi din piatră naturalăAFI Tech Park

Cea mai bună modalitate de a cunoaște Art-Granit se face prin prisma proiectelor realizate. Toate au marcat o etapă importantă în evoluția noastră, am fost foarte mândri de ele și fiecare își merită eticheta de “proiect de suflet”. Recent am avut o colaborare de succes cu AFI Group România pentru amenajarea AFI Tech Park București. AFI Tech Park este un campus de business de clasa A, format din 70.000 mp GLA, într-un complex urban cu spații verzi din zona centrală a Bucureștiului, având specificații tehnice avansate, similare tuturor proiectelor AFI Group.
Art-Granit - companie cu o abordare unică, inovațională și personalizată. Suntem unicii distribuitori oficiali în România, a Grupului  Internațional Cosentino, cea mai mare fabrică de producere a pietrei tehnologizate din Europa, respectiv a brandurilor Silestone, Dekton și Integrity.
Proiectul AFI Tech Park, nu are cum să nu-ți atragă atenția prin design și bun gust. Placarea pereților a fost realizată cu piatra ultracompact Dekton - Kovik de 4 mm și 12 mm. Un material cu proprietăți unice și posibilități nelimitate – o versiune îmbunătățită a pietrei naturale:
Rezistență sporită - Rezistă la orice. Dekton este una dintre cele mai rezistente suprafețe la zgârieturi de pe piață astăzi. Are un rating de șapte (7/10) pe scara Mohs de duritate minerală. Extrem de rezistent la zgârieturi, șocuri mecanice, temperaturi extreme, raze UV, pete și produse chimice agresive.
Întreținere ușoară - Este ușor de întreținut și nu necesită soluții speciale. Tehnologia de creare a materialului ultracompact Dekton îi conferă proprietăți de non porozitate, astfel în compoziția sa nu pot pătrunde lichidele. Prin urmare, este rezistent la pete, mucegai și bacterii. 
Design extraordinar - Dekton este adaptabil și versatil pentru orice spațiu. Oferă o varietate de dimensiuni și grosimi personalizate pentru a satisface nevoile funcționale și creative ale proiectantului în orice proiect interior sau exterior, indiferent cât de complex este. De asemenea, are o varietate de culori.
Culoare durabilă - Controlul pigmentării și al decorării în fabricarea Dekton conferă materialului o uniformitate mai bună a culorii pentru fiecare placă, rezultând un produs de lungă durată care nu se estompează în timp.
Mulțumim, AFI Group România, pentru frumoasa colaborare! Rezultatul îl admirați în pozele de mai jos!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală