Blaturi din piatră naturalăBISMOBIL - Blat de bucătărie cu brîu din quartz Noble Areti Bianco

Partener: Bismobil
Locație: Constanța
Material folosit: Quartz
Décor/Finisaj: Noble Areti Bianco
M.L. 4,5
Grosime cant: 12 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Blatul de bucătărie și brîul din quartz Noble Areti Bianco se remarcă prin eleganța inegalabilă și rezistența ce întrece orice așteptări. Blatul promite durabilitate, motiv pentru care poate fi folosit fără probleme în bucătăriile în care se gătește intens. Selectarea nuanței și texturei de alb a materialului ne-a permis să obținem o reflectare a luxului și bogăției în această bucătărie.

Blatul din quartz cere montaj și manipulare profesionistă. Pentru a evita accidentele neplăcute și pentru a beneficia de rezultate remarcabile apelează cu încredere la specialiștii de la ArtGranit. 

Rezultatul îl admirați în pozele de mai jos!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală