Blaturi din piatră naturalăBISMOBIL - Blat de bucătărie cu sort din ceramică Nero Marquina

Partener: Bismobil
Locație: Craiova
Material folosit: Ceramica Infinity
Décor/Finisaj: Nero Marqina
M.L. 4,8
Grosime cant: 20 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Blatul de bucătărie trebuie să fie mai întîi de toate rezistent și practic! Pentru a le oferi clienților un produs de calitate, materialele noastre trec printr-un întreg proces de prelucrare. Acest lucru ne ajută să obținem un blat rezistent la umiditate, acizi, pete (de suc, vin, ceai) și care se întreține ușor. Pe lîngă aceste caracteristici tehnice, vă propunem o colecție numeroasă de culori și texturi din care să alegeți. ArtGranit vă oferă un serviciu complex-executăm măsurători, schițe, proiectări, debitări și montaj.

Blatul de bucătărie și brîul din ceramică Nero Marquina pur și simplu te fascinează! Lucrările sunt elegante, cu o tentă modernă și prelucrate pînă la cele mai mici detalii.  Materialul Nero Marquina este o alegere ideală pentru un blat de bucătărie. Acesta se remarcă printr-o eleganță ieșită din comun și se potriveste cu ușurință în orice spațiu, indiferent de stilul de amenajare. Utilizarea acestei pietre ca și material oferă nu doar frumusețe, dar și durabilitate.

Rezultatul acestui proiect marca Art-Granit îl admirați în pozele de mai jos!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală