Blaturi din piatră naturalăBlat bucătărie quartz Noble Athos Brown

Blat pentru bucătărie fabricat din quartz „Noble Athos Brown”, nuanță maro, de la Technistone, cu structură și culoare care se disting.

Blatul pentru bucătărie fabricat din quartz Noble Athos Brown, de nuanță maro, de la Technistone, are o structură impresionantă și se încadrează perfect în interioare cu orice design - de la modern, până la vintage.

Prin culoarea sa intensă și textură, acest blat se combină perfect cu nuanțe de negru, roșu, gri, alb, galben și opțiuni pastelate.

Este un blat care dă o notă de autenticitate mobilierului în stil clasic. 

Este de remarcat execuția profilului cantului, frumusețea suprafeței materialului, montajul realizat de către echipa noastră.

Rezistența la pete, șoc termic sau zgârâieturi și ușurința în întreținere sunt calități care recomandă acest blat și îi garantează durabilitatea.

Iată una dintre locuințele clienților noștri care au beneficiat de o lucrare Art-Granit.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală