Blaturi din piatră naturalăBlat de bucătărie cu șorț și insulă din quartz Silestone Blanco Zeus

Se spune că într-un proiect poți avea două din trei calități. Poți alege între ieftin, repede și calitativ, și să alegi ce-ți dorești pentru proiectul tău. Art Granit refuză această abordare și realizează lucrări cu un design irepetabil, de calitate care durează ani de zile încadrându-se în termenii stabiliți cu clientul.

Pentru proiectele noastre, inspirația vine foarte mult din identitatea brandului sau beneficiarilor cu care lucrăm, deoarece, fiecare proiect are o identitate proprie. Este foarte important pentru noi să exprimăm într-un proiect sau într-o amenajare ce vrea să spună beneficiarul, sau să transmitem mesajul lui. Spre exemplu, pentru proiectul respectiv, avem un client foarte tânăr și fresh care se trezește dimineața și își dorește să bea o cafea foarte bună, așa că mesajul este de wake-up și atunci folosim materiale moderne, într-o paletă cromatică mai calmă.

Blatul de bucătărie, șorțul și insula sunt confecționate cu meticulozitate din quartz  Blanco Zeus, într-o nuanță de alb. Această culoare oferă eleganță și nenumărate posibilități de creare a unui design unic și inovativ. Rezistența la pete, temperaturi extreme sau zgârieturi și ușurința în întreținere sunt calități care definesc această lucrare și îi garantează durabilitatea. 

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală