Blaturi din piatră naturalăBlat de bucătărie cu șorț și insulă din quartz Silestone Calacatta Gold

Proprietarii au știut de la bun început ce-și doresc de la amenajare, așa că au venit cu temele deja făcute la prima întâlnire cu managerul. Au avut un concept clar definit, iar managerul a trebuit doar să cizeleze și să pună în valoare dorințele lor. Ceea ce ne-a plăcut cel mai mult la acest proiect, este claritatea sarcinii tehnice. Am putut dezbate mai multe idei, am primit feedback din partea clientului, am știut către ce idee să ne îndreptăm și ce putem îmbunătăți.

Elementele cheie din amenajarea bucătăriei sunt blatul, șorțul și insula realizate din quartz Silestone Calacatta Gold. 

Șorțul este punctul forte al amenajării și practic prima imagine pe care o vede vizitatorul în momentul în care intră în bucătărie. Elegant și prelucrat până la cele mai mici detalii, acesta pur și simplu te fascinează. 

Blatul de bucătărie din Calacatta Gold este o soluție optimă, astfel încât acesta nu este doar frumos, ci și util. Este impermeabil, are o rezistență excelentă la pătare, șocuri, zgârieturi, diverse forme de coroziune cauzate de acizi și, nu în ultimul rând, se curăță foarte ușor. Suprafața lui nu permite mizeriei și microbilor să se acumuleze, rămânând curată și cu aspectul din prima zi, după o lungă perioadă de folosire.

Insula de bucătărie nu este doar un spațiu de servit micul dejun și băut cafeaua. Aceasta încorporează o chiuvetă Integrity în aceeași nuanță cu blatul, având aceleași proprietăți de rezistență ca și blatul de quartz Silestone. Deci, proprietarii nu vor avea grija urmelor de calcar sau murdărie, deoarece aceasta foarte ușor se curăță și se întreține.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală