Blaturi din piatră naturalăBlat de bucătărie cu șorț și insulă din quartz Silestone Desert Silver

Acest proiect inspiră confort și bun gust. Beneficiarul este unul dintre clienții cu care am colaborat în mai multe proiecte și deja ne cunoaștem foarte bine. 

În proiectele pe care le creăm, ne place să apelăm la o gamă diversă de materiale, culori și texturi. Printre preferințe se numără quartz-ul, deoarece este un material durabil, de calitate superioară, care promite un design deosebit și rezistent în timp. Acesta rezistă foarte bine la temperatură și umiditate, are o suprafață antibacteriană, este resistent la pete și ușor de curățat.

Lucrările din quartz Desert Silver, de la Silestone sunt complexe, acest model de quartz fiind distribuit în exclusivitate prin Art-Granit. Culoarea gri reprezintă precauția, dar și calmul, este o nuanță ce se integrează cu ușurință în amenajare și care dă senzația de spațiu liniștit în care domnește pacea.

Blatul pentru bucătărie fabricat din Desert Silver, are o structură impresionantă și se încadrează perfect în interioare cu orice design - de la modern, până la vintage. Este un blat superb, care dă o notă de autenticitate mobilierului în stil clasic, în tandem cu care formează o ambianță de clasă. Brâul, de asemenea, confecționat din quartz Desert Silver este unul foarte rezistent și ușor de curățat, oferind un aspect elegant încăperii. 

Datorită echipei noastre operative și talentate am creat o lucrare impecabilă, dintr-un material fin, calitativ și o culoare care se combină perfect cu interiorul bucătăriei.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală