Blaturi din piatră naturalăBlat de bucătărie din quartz Starlight Sand

Orice gospodină își dorește un blat de bucătărie care să fie ușor de întreținut, rezistent, și nu în ultimul rînd, să aibă un aspect estetic inedit! Blatul din quartz Starlight Sand se remarcă prin nuanța sofisticată crem, care conferă încăperii un design fin și elegant.

Avantajele suprafeței realizate din acest material sunt numeroase, pe lîngă faptul că nu se zgîrie și nu se pătează, este foarte ușor de curățat și de întreținut. Structura sa non-poroasă obținută prin adaosul de rășini poliesterice fac ca suprafața blatului să reziste la orice fel de pete care ar putea apărea de-a lungul utilizării zilnice a alimentelor și lichidelor uzuale din bucătărie (oțet, vin, ulei, suc de lămâie, ketchup).

Designul unic al lucrării adaugă nu doar un plus de liniște și de confort, dar și o notă de eleganță desăvîrșită. De remarcat: calitatea îmbinărilor între piese, frumusețea profilului blatului, montajul realizat cu acuratețe de echipa noastră.

Te așteptăm cu drag în showroom-ul nostru pentru a alege împreună calitatea și eleganța din locuința ta!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală