Blaturi din piatră naturalăBlat de bucătărie și insulă din quartz Silestone White Storm

Toate proiectele pe care le realizam noi, au o poveste, un fir roșu și un concept care leagă fiecare detaliu din amenajare, însă de cele mai multe ori povestea prinde viață odată cu avansarea proiectului. În acest caz, ideea a pornit de la prima noastră întâlnire cu beneficiarii care ne-au descris ceea ce își doreau astfel: un spațiu high tech care sa inspire profesionalism, să fie luminos, în culori deschise, aerisit si confortabil. Am pus totul cap la cap și ne-am dat seama ca armonizarea acestor idei ar putea fi redată cu ajutorul quartz-ului Silestone - White Storm.

Dacă stilul clasic nu se demodează niciodată, să știți că și blatul de bucătărie în nuanță albă intră în aceeași categorie. Blatul este acel element care definește utilitatea unei bucătării, de aceea, atunci când vine vorba despre bucătărie, un blat, o insulă sau un brâu în nuanțe de alb vor oferi spațiului o energie pozitivă și o atmosferă relaxantă.

Blatul de bucătărie și insula din quartz White Storm, pe lângă faptul că conferă spațiului un stil unic și aerat, mai are și aspecte funcționale uimitoare, precum: rezistență la șocuri termice, rezistență la pete și murdărie, proprietate de autocurățare, sunt igienice şi uşor de întreţinut. Blatul promite durabilitate, motiv pentru care poate fi folosit fără probleme în bucătăriile în care se gătește intens. Selectarea nuanței și texturei de alb a materialului ne-a permis să obținem o reflectare a luxului și bogăției în această bucătărie.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală