Blaturi din piatră naturalăBloc de spații comerciale

Coloanele fine și arhitectura contrastantă au fost completate elegant prin placarea cu marmură Carrara Venatino o alegere care, cu siguranță, poate să atragă atenția.

Scările exterioare sunt executate din granit Impala Black, iar pardoselile și scările sunt făcute din marmură Crema Marfil.

O altă intervenție în designul interior al blocului este amenajarea băilor.

Chiuvetele din cuarț Crystal Belgium completează identitatea designului, iar comoditatea utilizării lor le transformă în opțiunea perfectă.

Blocul de spații comerciale din strada Pușkin a fost pentru noi o lucrare de proporții și poate fi multă vreme de acum una dintre cărțile noastre de vizită. 

Dă un click și vizionează galeria foto. 

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală