Blaturi din piatră naturalăDISTRIBUTIN MAGI - Blat de bucătărie din Elegance Eco Nev

Partener: Distributin Magi
Locație: Suceava
Material folosit: Quartz Technistone
Décor/Finisaj: Elegance Eco Nev
M.L. 5,2
Grosime cant: 20 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

O piesă indispensabilă în bucătărie este blatul de bucătărie. Acest accesoriu îşi argumentează utilitatea prin calităţile sale atît practice, cît şi estetice. Blatul din quartz Elegance Eco Nev se remarcă prin nuanța sofisticată crem, care conferă încăperii un design unic și elegant.

Spațiul de lucru din jurul blatului de bucatarie este expus mereu la acțiunea lichidelor cu pigmenți, lichidelor acide precum și acțiunilor termice sau mecanice. Iată de ce atunci când se alege blatul de bucătărie, trebuie luate în calcul aspectele ce țin de igienă, funcționalitate, rezistență și îngrijire.

Blatul de bucătărie din quartz respectă toate cerințele celor mai exigente gospodine fiindcă: are o rezistență sporită la zgîrieturi și lovituri, este extrem de igienic, rezistă în fața acizilor și a petelor (de ceai, sucuri sau vin), întreținerea este foarte ușoară.

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact inspirațional.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală