Blaturi din piatră naturalăDISTRIBUTIN MAGI - Blat de bucătărie din quartz Elegance Eco Nev

Partener: Distributin Magi
Locație: Iași
Material folosit:  Quartz
Décor/Finisaj: Elegance Eco Nev
M.L. 5,2
Grosime cant: 20 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

O bucătărie nu e completă fără un blat superb! Blatul din quartz Elegance Eco Nev se remarcă prin nuanța sofisticată crem, care conferă încăperii un design fin și elegant.

Avantajele suprafeței realizate din quartz sunt numeroase, pe lîngă faptul că nu se zgîrie și nu se pătează, este foarte ușor de curățat și de întreținut. Structura sa non-poroasă obținută prin adaosul de rășini poliesterice fac ca suprafața blatului să reziste la orice fel de pete care ar putea apărea de-a lungul utilizării zilnice a alimentelor și lichidelor uzuale din bucătărie (oțet, vin, ulei, suc de lămâie, ketchup).

Designul unic al lucrării adaugă nu doar un plus de liniște și de confort, dar și o notă de eleganță desăvîrșită. De remarcat: calitatea îmbinărilor între piese, frumusețea profilului blatului, montajul realizat cu acuratețe de echipa noastră.

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact inspirațional.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală