Blaturi din piatră naturalăGrand Elysée

Dacă ai avut ocazia să mergi la o petrecere la Grand Elysée atunci e posibil să ne fi văzut pentru că acolo am făcut lucrări interioare și exterioare. 

Cele trei scări din exterior sunt executate din Granit Tan Brown, iar în interior ne-am ocupat de blaturile băilor și a tejghelelor de la bar.

Eleganța și textura cuarțului Technistone Crystal Polar White este ideală pentru o cameră de baie în stil clasic, la fel cum este cea din Grand Elysée.

Pe lângă aspectul său, lavoarul din cuarț cucerește și prin faptul că este foarte aderent, rezistent la pete, impermeabil și rezistent la zgârieturi.

Când vine vorba de proiectarea unei scări, sunt foarte importante imaginația și originalitatea, dar și calitatea materialelor pe care le alegi.

La realizarea scărilor exterioare ale Palatului Grand Elysée, am ales să utilizăm Granit Tan Brown, pentru că nimic nu se compară cu rezistența, eleganța și versatilitatea unei plăci din granit.

De remarcat: execuția treptelor, glafurilor, tejghelelor de bar, blaturile băilor, chiuvetele, frumusețea suprafeței materialelor și montajul făcut de echipa noastră.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală