Blaturi din piatră naturalăHotel Vispas

Ne-am zis să vă împărtășim un proiect cu totul special, noul Hotel Vispas din orașul Chișinău, un spațiu proiectat cu maximă eleganță. Aici am folosit materialele Technistone ca să completăm aspectul clădiri.

Recepția e realizată din cuarț, model Crystal Belgium – una dintre cele mai frumoase pietre de calitate fină, folosită ca trăsătură decorativă încă din vremuri imemoriale.

Lucrările noastre se găsesc și în camerele de hotel. Am gândit fiecare bloc sanitar special ca să impresionăm vizitatorii, iar blaturile au fost realizate din cuarț, model Noble Concret Grey A.

De remarcat calitatea îmbinărilor între piese, frumusețea profilului blatului, montajul realizat cu acuratețe de echipa noastră.

Mulțumim, Hotel Vispas, pentru frumoasa colaborare!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală