Blaturi din piatră naturalăKITCHEN TOTAL SOLUTION - Blat insulă din ceramică Nero Antracite Vesuvio

Partener: Kitchen Total Solution
Locație: București
Material folosit: Ceramică Lapitec
Décor/Finisaj: Nero Antracite Vesuvio
M.L. 2,4
Grosime cant: 20 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Bucătăria este considerată „inima casei” și pe bună dreptate. Este important ca acest spațiu să îmbine utilul cu plăcutul, inclusiv la nivel de finisaje și detalii, iar ceramica aici se pricepe cel mai bine.

Un blat bine executat se încadrează perfect în orice bucătărie. Blatul din ceramică Nero Antracite Vesuvio este nu doar un element modern și stilat în bucătărie, dar și o investiție pe termen lung în calitate și durabilitate. Aspectul suprafeței de lucru rămâne neschimbat după mulți ani de utilizare.

Culoarea neagră a acestui material foarte rezistent se poate utiliza în toate tipurile de placări verticale și orizontale. Pe lîngă faptul că este un produs de o calitate și un rafinament absolut ieșit din comun, insula din ceramică mai are și următoarele beneficii: rezistență și durabilitate; potrivită pentru stilurile clasic sau modern, material ecologic, întreținere foarte ușoară.

Blatul din acest material înfrumusețează orice spațiu, făcîndu-l totodată memorabil. Rezultatul îl admirați în pozele de mai jos!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală