Blaturi din piatră naturalăMOBEXPERT - Blat de bucătărie cu brîu din ceramică Antique White

Partener: Mobexpert
Locație: Pitești
Material folosit: Ceramica ABK
Décor/Finisaj: Antique White
M.L. 3,3
Grosime cant: 30 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Blatul de bucătărie și brîul din ceramică Antique White pur și simplu te fascinează! Lucrările sunt elegante și prelucrate pînă la cele mai mici detalii.  Materialul Antique White este o alegere ideală pentru designul unei bucătării. Se combină perfect cu diverse materiale, astfel ca lemnul sau metalul.

Blatul din ceramică este foarte rezistent, impermeabil, are o rezistență excelentă la pătare, șocuri, zgârieturi, diverse forme de coroziune cauzate de acizi și, nu în ultimul rând, se curăță foarte ușor. Suprafața lui nu permite mizeriei și microbilor să se acumuleze, rămânând curată și cu aspectul din prima zi, după o lungă perioadă de folosire.

Rezultatul îl admirați în pozele de mai jos!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală