Blaturi din piatră naturalăMOBEXPERT - Blat de bucătărie cu brîu din ceramică Syros Super Blanco Gris

Partener: Mobexpert
Locație: București, zona Pipera
Material folosit: Ceramica Inalco
Décor/Finisaj: Syros Super Blanco Gris
M.L. 3,7
Grosime cant: 12 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Proiectele noastre reprezintă mai mult decît design, ne place să credem că pot fi traduse întotdeauna în sentimente. Suntem mereu atenți la emoția pe care beneficiarul dorește să o aibă prin calitate și eleganță, elemente care stau la baza brief-ului pe care îl formăm încă de la început. Așa am reușit de fiecare dată să cucerim beneficiarii, mai puțin centrați pe cum trebuie să arate produsul final. 

Blatul de bucătărie și brîul din ceramică Syros Super Blanco Gris sunt nu doar elemente moderne și stilate în bucătărie, dar și o investiție pe termen lung în calitate și durabilitate. Plăcile ceramice ArtGranit sunt certificate la nivel internațional și beneficiază de “ Tehnologii Active ” ce conferă materialului proprietăți antibacteriene și antipoluante. Aspectul suprafeței de lucru rămâne neschimbat după mulți ani de utilizare. 

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact inspirațional.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală