Blaturi din piatră naturalăMOBEXPERT - Blat de bucătărie cu sort din ceramică Syros Super Blanco Gris

Partener: Mobexpert
Locație: Băneasa
Material folosit: Ceramica Inalco
Décor/Finisaj: Syros Super Blanco Gris
M.L. 3,7
Grosime cant: 12 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Primul și cel mai important scop al echipei Art-Granit este să oferim clienților noștri calitate. Să știm că am creat un produs care le va servi pentru mult timp și care își va păstra aspectul neschimbat. Ceramica este un material durabil, de calitate superioară, care promite un design deosebit și rezistent în timp. Aceasta rezistă foarte bine la temperatură și umiditate, are o suprafață antibacteriană, este resistentă la pete și ușor de curățat.

Blatul de bucătărie și brîul din ceramică Syros Super Blanco Gris are o structură impresionantă, un design sofisticat și calitate care durează ani de zile.

Datorită echipei noastre operative și talentate am creat o lucrare impecabilă, dintr-un material fin, calitativ și o culoare care se combină perfect cu interiorul bucătăriei.

Rezultatul îl admirați în pozele de mai jos!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală