Blaturi din piatră naturalăMOBEXPERT - Blat de bucătărie din ceramică Pietra Grey

Partener: Mobexpert
Locație: Constanța
Material folosit: Ceramica Infinity
Décor/Finisaj: Pietra Grey
M.L. 3,7
Grosime cant: 12 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Ne place să creăm proiecte mai deosebite și care să ofere un aer sofisticat locuinței dumneavoastră.Un blat bine executat se încadrează perfect în orice bucătărie. Blatul din ceramică Pietra Grey este nu doar un element modern și stilat în bucătărie, dar și o investiție pe termen lung în calitate și durabilitate.

Pe lîngă faptul că materialul arată foarte fin, acesta este și foarte practic. Aspectul suprafeței de lucru rămâne neschimbat după mulți ani de utilizare. Ceramica rezistă foarte bine la lovituri și temperaturi extreme, nu se pătează, este impermeabilă (nu lasă apa să pătrundă în profunzimea plăcii) și își păstrează strălucirea în timp.

Ne face plăcere să prezentăm lucrările Art-Granit, aceasta fiind una din ele.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală